Music Show Scotland-doedelzakken en Micha Marah animeren de kusttram

24/07/18 om 15:35 - Bijgewerkt om 15:34

Dankzij de tropische temperaturen, het bouwverlof en onze nationale feestdag kon je tijdens het voorbije weekend op de koppen lopen aan onze Belgische kust. Een massa mensen was in beweging. Wie voor De Kusttram koos, kreeg op sommige plaatsen extra entertainment dankzij de doedelzakspelers en trommelaars van Music Show Scotland.

Samen met Micha Marah verplaatste het gezelschap zich om promotie te maken voor de nieuwe show, die op zaterdag 17 november plaatsvindt in het Antwerpse Sportpaleis. "De mensen reageerden onmiddellijk wanneer ze ons in onze klederdracht hoorden spelen op onze instrumenten. De mensen kwamen af op de muziek en na afloop vroegen ze beleefd of ze een foto of een selfie mochten nemen", zegt Music Show Scotland-bezieler Hans Beerten uit Nederland.

Deel je zelf de foto's op Facebook, dan heb je kans om viptickets te winnen voor het concert in het Antwerpse Sportpaleis. Aan de tramhalten van Nieuwpoort en Middelkerke stond er in een mum van tijd een massa volk net als in Blankenberge, waar Micha Marah het druk had met op de foto te gaan. "Ik vind het ontzettend leuk om tijd vrij te maken en om mensen enthousiast te maken voor het komende concert. Music Show Scotland nodigde mij uit om enkele liedjes te komen zingen op 17 november. Ik nodig de mensen op mijn beurt daar graag voor uit. Ik ben in Denemarken gaan kijken. Wat zij laten zien en horen, is buiten categorie." In Oostende zorgde Micha met haar gezelschap voor nog een stunt. Na het gezellige oponthoud in de Kapellestraat, wandelde de enthousiaste bende naar het Q-Beach House. Daar werden ze verwelkomd door presentator Toon Smet. "Beste Q-luisteraars, het is de eerste keer dat jullie doedelzakken gaan horen op Q-Music", zegt Toon, wat gevolgd werd door een mini-optreden. Music Show Scotland en Micha Marah beëindigden omstreeks 19.30 uur hun promotour op de avondmarkt van Mariakerke, inclusief een uitgebreide fotosessie met het publiek.

(PADI - Foto's PADI & Daniël)

Tickets voor het Sportpaleis-concert op zaterdag 17 november bestel je op www.teleticketservice.com of 070 345 345 (max. 0,30 euro per minuut).