Mozart! - de Musical, vanaf 10 december in Stadsschouwburg Antwerpen

04/12/17 om 10:20 - Bijgewerkt om 10:20

Vanaf zondag 10 december kan het grote publiek gaan kijken naar de Nederlandstalige bewerking van de spektakelmusical Mozart! - de Musical in de Stadsschouwburg van Antwerpen.

Mozart! - de Musical, vanaf 10 december in Stadsschouwburg Antwerpen

De cast. © (Foto Luk Monsaert)

Na twee weken onafgebroken en intens te hebben gerepeteerd in Wenen mocht de cast van deze musical in het Paleis op de Meir te Antwerpen een tipje van de sluiter van deze imposante spektakelmusical oplichten. De wereldvermaarde componist/pianist/dirigent én tevens Grammy-winnaar Sylvester Levay zakte persoonlijk af naar ons land om achter de piano plaats te nemen en zijn Mozart - Ruben Van keer - muzikaal te begeleiden. Sylvester creëerde naast Mozart! ook de succesproducties Elisabeth en Marie Antoinette.

Hij schreef eveneens hits voor o.a. Elton John, Donna Summer en Sister Sledge. Hij werkte samen met Hollywood-grootheden als Steven Spielberg en George Lucas. Nadat Ruben de aanwezigen een eerste keer wist te imponeren met zijn verbluffende versie van het nummer Ik ben muziek trok het gezelschap naar de majestueuze Spiegelzaal, waar de rest van de cast - in prachtige kostuums - nog een indrukwekkend voorsmaakje gaf van wat het publiek vanaf 10 december mag verwachten in de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Ruben Van keer.

Ruben Van keer. © (Foto Luk Monsaert)

De cast bestaat uit Ruben Van Keer, Linde Degeest, Anneleen Lambrecht, Dries Van Cauwenbergh, Paul Vaes, Ana Milva Gomes, Ilse La Monaca, Lilian Maandag, Tim Saey, Wout Verstappen... Deze musical lokte wereldwijd al 2,2 miljoen bezoekers en er werden al 2.200 shows gehouden in acht landen (Oostenrijk, China, Tsjechië, Duitsland, Hongarije, Japan, Zuid-Korea, Zweden) en in zes talen (Tsjechisch, Duits, Hongaars, Japans, Koreaans, Zweeds). De musical is geschikt voor leeftijden vanaf negen jaar.

(PADI)

Tickets en info : www.musichall.be.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!