Michael Jackson - Scream

18/10/17 om 20:59 - Bijgewerkt op 20/10/17 om 15:11

In 2009 overleed Michael Jackson, maar deze artiest is nog lang niet vergeten. De Estate van Michael Jackson brengt een verzamelalbum Scream uit van de King of Pop ter gelegenheid van Halloween.

Michael Jackson - Scream

Er staan enkele grote hits op dit album, waaronder Thriller. Dit nummer was de zevende Top 10-single van het album Thriller, het meest verkochte album aller tijden. Ook Dirty Diana prijkt erop, waar Jackson in die tijd een record mee brak omdat het de vijfde opeenvolgende single van het album Bad was dat op één stond. De cd begint met This Place Hotel, de eerste single die Michael zelf schreef en produceerde.

Natuurlijk mag het duet Scream dat hij met zijn zus Janet Jackson uitbracht niet ontbreken. Ook Somebody's Watching Me staat erop of de internationale hit die Michael in 1985 samen met Rockwell uitbracht. Het hoogtepunt van dit album is ongetwijfeld Blood on the Dancefloor X Dangerous. Het is een remix van de remixer The White Panda waarin er maar liefst vijf songs zijn in verwerkt. (PADI)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!