Maikel Van Thournout is trouwe fan van I Love The 90’s in Hasselt

Maikel (met fris pintje in de hand) in het gezelschap van zijn vrienden uit Meulebeke, Oostrozebeke en Nazareth én met DJ Ward op de achtergrond. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Tussen de 20.000 aanwezigen van I Love The 90’s in Hasselt zaten er ook heel wat West-Vlamingen. Trouwe bezoekers uit Passendale, Lendelede, Brugge, Meulebeke… waren terug van de partij. Eén van de toch wel trouwste bezoekers is Maikel Van Thournout uit Meulebeke, die in het VIP-gedeelte vertoefde en die al zijn twaalfde I Love The 90’s bijwoonde.

“Ik kijk daar maanden naar uit, ik leef daar naar toe, ik spaar daar extra voor”, lacht Maikel tussen twee optredens door. “Ik kom vooral om Marshall Masters aan het werk te zien. De ode aan Da Boy Tommy sprong er ook uit. En met onze volledige groep zijn we allemaal fan van DJ Ward.”

Maikel was niet alleen afgezakt naar Hasselt. Hij was in het gezelschap van zijn echtgenote Laura Ravelengien, die al voor de tweede keer erbij was. Ook Benito Derudder uit Meulebeke en zijn vriendin Axzina Van de Walle uit Oostrozebeke waren er al voor de tweede keer bij. Het was de eerste I Love The 90’s voor Hylco De Leeuw uit Meulebeke, zijn vriendin Evy Van Doorselaere uit Nazareth en ook voor Jonas Pollet uit Meulebeke.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier