Luc van Meeuwen brengt een persoonlijk album uit

Redactie KW

Zondag 26 augustus was een gedenkwaardige dag voor Luc. Van heinde en ver kwamen fans afgereisd naar een uitverkochte Kaasboerin te Postel om daar de presentatie bij te wonen van zijn nieuwe album ‘Echte Vrienden’. De zaal was snel uitverkocht. Er waren veel mensen die zich aanmelden op de reservelijst.

Dat Luc een geliefd persoon is, dat is niet zo verwonderlijk. Altijd staat hij klaar om een vriendelijk woordje te zeggen tegen vrienden, sympathisanten en vooral voor zijn fans. Zijn agenda is nu al gevuld tot ver in 2020.

Luc zijn nieuwe CD is zijn meest persoonlijke album tot nu toe. Alle facetten van het leven kom je tegen in dit nieuwe album. Dat het leven ook voor Luc van Meeuwen niet altijd over rozen gaat is terug te horen op de CD en met name in ‘Jouw Allerlaatste Reis’.

De single “Echte Vrienden” is tevens ook de titel van het album. De single wist zich al weken lang te vertegenwoordigen in de Vlaamse Ultratop. Luc kan trots zijn op zo’n kwalificatie maar weet ook dat dit resultaat is van doorzetten, hard werken en kwaliteit te leveren naar zijn fans toe.

Samen met zijn producer Marc de Coen – zijn producer – wist Luc de juiste toon te zetten voor dit nieuwe project.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier