Louis Flion verkoopt stickers voor het Rode Kruis in Westkapelle

© PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op vrijdag 25 april zal zanger en presentator Louis Flion van 15 tot 18.30 uur helpen stickers van het Rode Kruis verkopen op het kruispunt van Mc Donalds in Westkapelle. Om 18.45 uur is hij te gast in het Sociaal Huis (Heulebrug) in Heist voor de symbolische eerste stickerverkoop aan de burgemeester. Hij hoopt ook een sticker te kunnen verkopen aan alle aanwezige schepenen en gemeenteraadsleden.

Het Rode Kruis uit Knokke-Heist sprak zanger, presentator en entertainer Louis Flion (21) uit Zedelgem aan om peter te worden van hun stickeractie. Momenteel heeft Louis een dikke ambiancehit met Pief, Poep, Paf. Overal in Vlaanderen gaan studentencafés uit de bol op dit nummer. Hij scoort ook op diverse radio’s in Vlaanderen. Daarnaast is Louis eveneens bloedgever en dus heeft hij een goede band met het Rode Kruis.

Na jarenlang traditioneel voor een stripfiguur te hebben gekozen, heeft het Rode Kruis Vlaanderen dit jaar een deal kunnen sluiten met speelgoedfabrikant Playmobil. Dit jaar sieren Playmobil-poppetjes in de vorm van Rode Kruis-vrijwilligers de sticker. Playmobil heeft voor de gelegenheid ook een figuurtje geproduceerd in de vorm van een Rode Kruis-vrijwilliger.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier