Kustschlagerfestival 2018 opnieuw 4 keer te gast in Plopsaland De Panne

06/01/18 om 10:41 - Bijgewerkt op 15/01/18 om 15:36

Op woensdag 26 september kunnen bezoekers zowel Luc Steeno als Laura Lynn aan het werk zien.

Kustschlagerfestival 2018 opnieuw 4 keer te gast in Plopsaland De Panne

De kogel is door de kerk. Ook in 2018 wordt het Kustschlagerfestival vier woensdagen na elkaar gehouden in Plopsaland De Panne. Fans van Vlaamse muziek zijn welkom op vier woensdagen in september: woensdag 5, 12, 19 en 26 september.

Laura Lynn en Luc Steeno

Deze week formaliseerde Neptunus-Pro de nieuwe overeenkomst met Plopsaland. Binnenkort begint de nieuwe promo-campagne. Dit jaar blijft de formule ongewijzigd. Vier woensdagen na elkaar komen er Vlaamse toppers naar het theater van Plopsaland De Panne. En natuurlijk staat Paul Bruna ook vier woensdagen na elkaar op het podium.

Kustschlagerfestival 2018 opnieuw 4 keer te gast in Plopsaland De Panne

Woensdag 26 september is zelfs een speciale namiddag, want dan kunnen toeschouwers zowel Luc Steeno als Laura Lynn aan het werk zien. Misschien krijgen de mensen dan nog wel eens hun duet te horen, want live is dat niet meer zo vaak mogelijk.

Aandacht voor rolwagengebruikers

Voor de opmaak van de affiche luisterde Neptunus-Pro goed naar hun publiek en naar de ontvangen suggesties. "We doen een serieuze investering in een kwalitatieve affiche. De bezoekers mogen ook opnieuw het park bezoeken en gebruik maken van alle attracties. De parking is gratis", zegt Dieter Bruneel van Neptunus-Pro.

"Onze prijzen blijven democratisch laag met tarieven vanaf 16 euro, inclusief show, park en parking. Ons kernpunt blijft onze extra aandacht voor rolwagengebruikers. Nergens anders in Vlaanderen kunnen zij de show beleven in groep als tijdens het Kustschlagerfestival."

Affiche

Op woensdag 5 september zijn Paul Bruna, Lisa Del Bo en Willy Sommers te gast. Op woensdag 12 september kan je Paul Bruna, Paul Severs en De Romeo's aan het werk zien. Op woensdag 19 september is het de beurt aan Paul Bruna, Margriet Hermans en Bart Kaëll. Op woensdag 26 september staan Paul Bruna, Laura Lynn en Luc Steeno op het podium.

Binnenkort zie je op de website van het Kustschlagerfestival hoe je kan reserveren.

(PADI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!