Koor uit Vrije Basisschool De Fontein uit Passendale zingt mee met Oscar Harris, Mieke en Bandit

11/07/18 om 12:42 - Bijgewerkt om 12:42

'Nooit meer oorlog' zongen de Nederlandse artiest Oscar Harris, zangeres Mieke en Bandit uit Passendale op het grote podium van Ment TV op de Grote Markt in Diksmuide. Terwijl ze dat zongen, stonden er ook talrijke kinderen bij hen met T-shirts aan waarop duidelijk te lezen stond 'Nooit meer oorlog'.

Koor uit Vrije Basisschool De Fontein uit Passendale zingt mee met Oscar Harris, Mieke en Bandit

Het koor van De Fontein uit Passendaele, samen met Oscar Harris, Mieke, Bandit en een doedelzakspeler. © FODI

Binnenkort herdenken we in ons land het einde van de Grote Oorlog 1914-1918, nu 100 jaar geleden. Oscar Harris, Mieke en Bandit besloten met een muzikale creatie een bijdrage te leveren en duidelijk te maken: 'Nooit meer oorlog'. De artiesten konden voor de voorstelling van dit nummer rekenen op het kinderkoor uit Vrije Basisschool De Fontein uit Passendale.

Ook in het publiek werd de duidelijke boodschap 'Nooit meer oorlog' weergegeven.

Ook in het publiek werd de duidelijke boodschap 'Nooit meer oorlog' weergegeven. © FODI

Terwijl iedereen op het podium stond, zwaaiden vooral ouders van de kinderen tussen het publiek met vlaggetjes richting podium. Vlaggetjes waarop ook duidelijk de woorden 'Nooit meer oorlog' te lezen stond. De officiële release van deze nieuwe single is voorzien voor donderdag 9 augustus.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!