Kerstdiner in Ring Shopping Kortrijk en FC de Kampioenen op bezoek

23/12/17 om 15:46 - Bijgewerkt om 16:30

Het stopt niet in Ring Shopping Kortrijk, de komst van bekende Vlamingen. Artiesten die op het podium staan, acteurs die meespelen in series... December was op dat gebied in het Kortrijkse winkelcentrum een absolute uitschieter.

Maar in Ring Shopping Kortrijk valt er ook iets anders te beleven in een initiatief van Bruno Devriese. Op zondagavond 24 december krijgen ruim 420 minderbedeelde mensen een kerstdiner aangeboden ter hoogte van de zaak Intermezzo in Ring Shopping Kortrijk. Bruno deed daarvoor een beroep op de Voedselbank, die deze mensen selecteerde en contacteerde. Niet enkel Bruno, maar ruim 40 vrijwilligers zullen die mensen een mooie avond bezorgen met een voor-, hoofdgerecht én dessert. Kortom, een all-in menu. Alle kinderen krijgen ook een geschenk. Iedere aanwezige ontvangt eveneens een unieke kerstkaart, ontworpen door Wim Opbrouck.

Om het succesvolle jaar in Ring Shopping Kortrijk af te sluiten, mogen Bruno en zijn team op woensdag 27 december van 13.30 tot 16 uur Carmen, Marck en Bieke van FC De Kampioenen verwelkomen, die komen signeren naar aanleiding van de nieuwe film én de cd die uit is. Ze zullen dat met evenveel plezier doen, zoals twee weken geleden Dana Winner en Willy Sommers, die toen ook in Ring Shopping Kortrijk present waren om handtekeningen uit te delen én om eveneens te poseren voor een foto.

Na FC De Kampioenen wordt het even stil in Ring Shopping Kortrijk, waarna de verantwoordelijken in 2018 terug uitpakken met grootse bekende namen die zullen afkomen om te signeren, misschien eens te zingen én om met plezier op te foto te prijken.

(PADI - foto's Jens)