Kerstconcert met Christoff en kinderkoor Scaletta in Koksijde

02/11/17 om 07:59 - Bijgewerkt om 07:59

Op zaterdag 23 december organiseren Concertevents en Nice Events samen een tweede editie van het kerstconcert van Christoff en het kinderkoor Scaletta van Scala in de OLV Ter Duinenkerk in Koksijde.

Kerstconcert met Christoff en kinderkoor Scaletta in Koksijde

Christoff samen met Catherine Meuleman. © GF

Met de organisatie van dit kerstconcert dragen ze graag hun steentje bij aan de mooie organisatie Yes, we care for kids van oprichtster Catherine Meuleman van bakkerij Destrooper uit Sint-Idesbald. Yes we care for kids is een organisatie die zich inzet voor verwaarloosde weeskinderen in Mombasa (Kenia). Catherine engageert zich al enkele jaren met heel veel liefde en passie voor de opvang en opleiding van deze weeskinderen. Begin oktober 2017 zette ze haar eerste stappen voor de bouw van een nieuw onafhankelijk weeshuis. Ze wenst er de weeskinderen effectief te steunen in hun opvoeding, opleiding en groei.

Christoff en het kinderkoor Scaletta brengen tijdens het kerstconcert prachtige muziek met mooie bindteksten. De aanwezigen krijgen gegarandeerd kippenvel bij het horen en zien van het schattige kinderkoor. Christoff laat zich tijdens de sfeervolle kerstperiode ook graag van zijn ingetogen kant zien met ontroerende muziek die alle harten weet te beroeren. De combinatie van Christoff en het kinderkoor van Scala maakt van dit concert een topoptreden. Een echte aanrader voor wie zich helemaal wil onderdompelen in de magische, warme sfeer van de kerstdagen.

Zaterdag 23 december om 20 uur in OLV Ter Duinenkerk in Koksijde. Tickets: 36, 41, 65 euro. Reserveren: www.concertevents.be, www.nice-events.be, Toerisme Koksijde (Zeelaan 303).

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!