Kelsey Adams uit Koksijde brengt verrassende single uit

29/10/17 om 21:51 - Bijgewerkt op 31/10/17 om 07:22

De naam Kelsey Adams zal voor velen wellicht geen belletje doen rinkelen, alhoewel Kelsey Baes (echte naam) toch niet zo nieuw is in showbizzland.

Kelsey Adams uit Koksijde brengt verrassende single uit

De zangeres uit Koksijde was lid van het Studio 100-kinderkoor en vertolkte de hoofdrol in de musical De Tovenaar van Oz. In 2012 nam ze ook niet onopgemerkt deel aan Belgium's Got Talent met het klassieke O Mio Babbino Caro van Puccini. Met haar nieuwe single Walking trough the city toont Kelsey Adams dat ze in de popmuziek ook meer dan haar mannetje kan staan. Het nummer werd geschreven door Patrick Hamilton, Vincent Pierins en Sofia Anessiadis. Kelsey Adams vond een onderkomen bij Pure Entertainment van Eric De Clercq uit Roeselare en Patrick Hamilton uit Loppem. Kelsey : "Ik ben zo blij met de nieuwe samenwerking. Ik kan mij volledig uitleven en de nummers worden op mijn lijf geschreven. Ik hoop dat mijn fans evenveel van dit nummer gaan houden als ikzelf."

(PADI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!