K3 stelt eerste ballad voor tijdens cd-voorstelling op SS Rotterdam

16/11/17 om 19:41 - Bijgewerkt om 19:41

Studio 100 nodigde de Belgische en Nederlandse pers uit, samen met een beperkt aantal winnaars, naar de presentatie van de cd K3 Love Cruise op het schip SS Rotterdam, waar K3 in het voorjaar diverse weken verbleef om de film op te nemen die vanaf woensdag 13 december in première gaat in de bioscopen.

K3 in actie.

K3 in actie. © (Foto FODI)

De nieuwe cd bevat zeven nummers uit de film K3 Love Cruise, samen met vijf gloednieuwe liedjes. Natuurlijk ontbreken ook de zomerhit Pina Colada en de nieuwste single Liefde is overal er niet op.

Tijdens de voorstelling zong K3 diverse van hun nummers. Aan presentator James Cooke hadden ze vooraf gezegd dat ze nerveus waren, maar dat was helemaal niet nodig. K3 alias Hanne, Klaasje en Marthe deden het uitstekend en zijn de ideale opvolgers van de allereerste lichting K3's. Voor Klaasje betekent dit nieuwe album heel veel, want ze mag zelfs dwarsfluit spelen. "Op Verlegen Vlindertje - onze eerste ballad - zingen we over kindjes die verlegen zijn. Soms komen kids naar ons voor een foto, maar eens ze bij ons staan durven ze bijna niet te kijken. Dat is niet erg", zegt het drietal, waarna Klaasje toegeeft : "Dit nummer is heel speciaal voor mij, omdat er voor de allereerste keer één van de K3-meisjes een instrument mag bespelen. Ik speel al jaren dwarsfluit. Voor deze ballad voorzag Miguel Wiels speciaal een solo. Ik zing dus niet enkel in Verlegen Vlindertje, maar ik speel ook dwarsfluit. Zalig toch." Marthe en Hanne zijn super trots op hun muzikale vriendin Klaasje. "Ze doet dat heel goed", stippen ze aan.

Uit de handen van Gert Verhulst, dé erkenning voor de verkoop van 100.000 cd's !

Uit de handen van Gert Verhulst, dé erkenning voor de verkoop van 100.000 cd's ! © (Foto FODI)

Gert Verhulst mocht aan de K3-meisjes meedelen dat er al 100.000 cd's van K3 Love Cruise in voorverkoop werden verkocht. De meisjes schrokken. "Dat er al cd's verkocht waren, dan wisten we wel maar niet dat het er zoveel gingen zijn. Ongelofelijk toch", glimlacht Marthe. Meteen een bewijs dat Vlaanderen én Nederland de nieuwe K3 in de armen heeft gesloten én dat het drietal voor vele jaren op weg is om succesvol te zijn.

De winnaars bij K3, met o.a. ook links rechtstaand Emily Hosten uit Nieuwpoort, achter K3 Juta en Jona Marichal uit Roeselare met de handen in de lucht.

De winnaars bij K3, met o.a. ook links rechtstaand Emily Hosten uit Nieuwpoort, achter K3 Juta en Jona Marichal uit Roeselare met de handen in de lucht. © (Foto FODI)

Tijdens onze terugtocht vanuit Rotterdam naar West-Vlaanderen luisterden we in de wagen naar de songs van K3 en we moeten toegeven : als volwassene werden we ook gék van deze liedjes. Nummers zoals Liefde is overal en Disco Oma zijn echt niet meer zomaar kinderliedjes, maar liedjes voor iedereen. Songs waaraan iedereen iets heeft, zowel jong als oud. Mooie nummers met sterke teksten, met duidelijke boodschappen en mooie melodieën. Proficiat K3 en het hele team !

(PADI)

Emily Hosten uit Nieuwpoort aan het wachten op K3.

Emily Hosten uit Nieuwpoort aan het wachten op K3. © (Foto FODI)

Klaasje speelt dwarsfluit op het nummer Verlegen Vlindertje.

Klaasje speelt dwarsfluit op het nummer Verlegen Vlindertje. © (Foto FODI)

K3 stelt eerste ballad voor tijdens cd-voorstelling op SS Rotterdam

Emily Hosten uit Nieuwpoort aan het dansen met op de achtergrond K3.

Emily Hosten uit Nieuwpoort aan het dansen met op de achtergrond K3. © (Foto FODI)

K3 stelt eerste ballad voor tijdens cd-voorstelling op SS Rotterdam

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!