K3 neemt clip Whoppa! op in Administratief Centrum in Oostkamp

11/03/18 om 21:26 - Bijgewerkt om 21:28

Zondagnamiddag was het druk, heel druk in het Administratief Centrum in Oostkamp, want Studio 100 was er met een filmploeg neergestreken om de gloednieuwe zomersingle Whoppa! van K3 op te nemen. Klaasje, Hanne en Marthe keken hun ogen uit naar dit wondermooie Administratieve Centrum, met zijn speciale bouwvorm.

K3 neemt clip Whoppa! op in Administratief Centrum in Oostkamp

K3 nam de clip van de nieuwe zomersingle op in Oostkamp. © (Foto FODI)

Voor K3 mag de zomer beginnen, want de clip van hun zomersingle Whoppa! is ingeblikt. De O in Whoppa! was niet ver te zoeken : de clip is één groot feest vol bollen, bogen, springballen en bokalen. De clip van Whoppa! heeft ook een stoere kant : je ziet streetdancers, een skatecrew, BMX'ers en rolschaatsers. K3 swingde erop los, gekleed in een fantastische rollerdisco outfit. De nieuwe single komt uit op vrijdag 16 maart. Deze single zal voor het eerst live te horen zijn komend weekend tijdens de K3-show in Hasselt. De clip zelf komt uit op zaterdag 24 maart op Studio 100 TV en het K3 You Tube-kanaal. Wie niet kan wachten, kan vanaf woensdag 21 maart naar de première kijken in de Studio 100 GO Pass en de Studio 100 Hits.

K3 neemt clip Whoppa! op in Administratief Centrum in Oostkamp

© (Foto FODI)

Wat kan K3 vertellen over de clip ? "Deze clip is volledig anders, dan onze andere clips. We nemen zowel tijdens de dag als 's nachts op. We werken ook samen met BMX'ers, streetdancers en ons eigen ballet. Het is een mengeling van het coole, het mooie, het lieve en het hippe, dus heel leuk", glimlacht Hanne. Klaasje vult aan : "De nieuwe single gaat over een discoparty. Alle meiden, alle jongens mogen dansen. Iedereen mag zingen. Een echt wauw-gevoel. Wij zijn in het blauw gekleed en iets stoerder dan het standaard roze van K3." Wordt het de nieuwe zomersingle van K3 ? "Ik weet het niet, maar ik hoop het. Ik kreeg van enkele vriendinnen toch al veel complimenten toen ik ons nieuwe nummer liet horen", bekent Hanne. "Ik hoop dat iedereen er achter staat." Hadden Hanne, Klaasje en Marthe vroeger thuis ook rolschaatsen of iets anders ? Hanne : "Een step en rollerskates, maar daar was ik niet zo handig mee." Marthe : "Ik had skeelers en een fiets." Klaasje : "En ik had dat ook." Whoppa! is de eerste single van het nieuwe album. Wat kan K3 al vertellen over het komende album ? "Euhh, nog niet zoveel. We zijn nog bezig met enkele nummers." Vanaf zaterdag 17 maart gaat de nieuwe K3-show in première in Hasselt. Vertel, wat mag het publiek verwachten ? "Het wordt een K3-show die de mensen nog niet hebben gezien. Inderdaad, iets anders", knipoogt Marthe. "Er zal veel gebeuren en vooral zaken die de mensen van ons niet hadden verwacht." Klaasje : "Het wordt een show vol spectaculaire beelden en kostuums."

K3 neemt clip Whoppa! op in Administratief Centrum in Oostkamp

© (Foto FODI)

Hoe komt het dat K3 de nieuwe clip opneemt in het Administratief Centrum in Oostkamp ? Marthe : "De mensen die instaat voor deze clip zoeken altijd naar andere locaties, naar gebouwen die passen bij één of andere clip. Hier hebben ze een mooie locatie gevonden, een speciaal gebouw. Ik vind het gebouw super cool en echt passend bij onze videoclip." Hanne, wat vind jezelf van dit Administratief Centrum alias gemeentehuis ? "Ik vind het super dat ons team zo'n locaties kan vinden. Toen ik hier binnen kwam, dacht ik niet dat dit een gemeentehuis was en toch is dat zo. Heel mooi." Klaasje, hebben ze in Nederland ook zo'n mooie gebouwen of niet ? "Neen, niet echt of toch, maar die gebouwen kunnen niet tippen aan dit gebouw. Het dak vind ik zo speciaal, heel mooi."

K3 neemt clip Whoppa! op in Administratief Centrum in Oostkamp

© (Foto FODI)

(PADI - Foto/Video FODI)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!