Jo Vally viert 40ste muzikale verjaardag met uniek concert in Kursaal Oostende

17/01/18 om 22:04 - Bijgewerkt om 22:03

Op zaterdagavond 6 oktober viert Jo Vally zijn 40ste muzikale verjaardag met een uniek concert in Kursaal Oostende. Jo kondigde dit nieuws aan in het gemeentehuis van zijn geboortedorp Meise, waar hij ereburger is.

Jo Vally viert 40ste muzikale verjaardag met uniek concert in Kursaal Oostende

Jo Vally viert zijn 40ste verjaardag in Kursaal Oostende. © FODI

De zanger liet in zijn nieuwjaarsbrief aan de aanwezigen weten dat er in zijn jubileumjaar heel wat te beleven valt, waaronder een Best Of-album, een groepsreis naar Cyprus, Jo Vally unplugged in Culturele Centra. In het gezellige gemeentehuis werd al meteen met de verkoop gestart van de limited exclusive presale alias de Golden VIP-box van de eerste 200 tickets voor het jubileumconcert.

Jo Vally, samen met burgemeester Jos Emmerechts uit Meise.

Jo Vally, samen met burgemeester Jos Emmerechts uit Meise. © Jens

Burgemeester Jos Emmerechts en enkele schepenen uit Meise waren present en luisterden - net zoals de andere genodigden - aandachtig naar de nieuwjaarsbrief die Jo Vally voorlas in het mooie gemeentehuis van Meise. "Een jaar is weer voorbij en dan wensen wij aan iedereen een gelukkig, gezond en liefdevol nieuwjaar toe. We gaan het voorbije jaar begraven. Ieder van ons weet wat in het voorbije jaar positief was, maar ook wat we vlug willen vergeten. Laten we dus maar onmiddellijk van start gaan met nieuwjaar 2018. Dit moét een jaar worden vol muziek. Een jaar waar ik al een hele tijd naartoe leef. Jo Vally: 40 jaar op het podium! Vandaag gaat hier al de langverwachte ticketverkoop van start voor mijn jubileumconcert op 6 oktober in Kursaal Oostende. Het wordt geen optreden zoals in de voorbije jaren. Het wordt een overzicht van 40 jaar Vally-muziek. Ik heb meer dan 300 titels, maar het is onmogelijk om die allemaal op één avond te laten horen.

Jo Vally bij de glimmende Golden VIP- boxen.

Jo Vally bij de glimmende Golden VIP- boxen. © Jens

"Daarom doe ik een oproep aan mijn fans en vrienden. Haal de beste 100 nummers eruit, bezorg ze ons via onze sociale media én op die manier stellen we de béste playlist samen voor mijn concert. Ik zal die avond op het podium staan met mijn vaste band, aangevuld met strijkers en blazers. We zorgen voor nieuwe arrangementen. Het wordt een avond Jo Vally Pop Symfonisch. Natuurlijk kost die organisatie veel euro's. Ik kan dit dus niet realiseren zonder de steun van verscheidene sponsors. Hier beginnen we ook met de verkoop van de limited tickets, met de beste plaatsen, walking dinner, receptie... Wie het wenst, kan ook informatie verkrijgen rond opstapplaatsen, zodat iedereen daar veilig geraakt en ook terug kan keren."

Trots steekt Jo Vally één van zijn unieke VIP-boxen de hoogte in.

Trots steekt Jo Vally één van zijn unieke VIP-boxen de hoogte in. © Jens

Jo Vally is al 40 jaar thuis bij CNR Records, dat deze artiest ook in de kijker plaatst. "Er komt een Best Off met 100 nummers uit én een bonusalbum in een luxeuitvoering. Na 6 oktober stopt het niet, want we geven enkele unplugged optredens in Culturele Centra. Alle info vind je op onze officiële website. En wat dacht je van een fanreis? Vorig jaar reisden we naar Cyprus. Een reis die tot in de puntjes was verzorgd. Een fantastisch klimaat, lekker eten, mooie kamers én een fantastische groep. Na die reis kregen we zoveel lofwoorden, zodat we besloten van ook dit jaar in oktober naar Cyprus te reizen."

Info en tickets : vanaf 34,5 tot 125 euro (VIP). www.jovally.be

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!