Jens Vollens uit Roeselare brengt DJ Club Remix Version uit van single ‘Mama Courtois’

Twee jaar geleden begon Jens met zingen. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Onlangs pakte de 29-jarige Jens Vollens uit Roeselare uit met een nummer Mama Courtois over inderdaad de moeder van de kersverse doelman van Real Madrid. Thibaut speelt eindelijk bij Real Madrid, maar nu heeft Mama Courtois ook een eigen remixversie.

De transfer van Thibaut Courtois naar Real Madrid is wel degelijk afgerond, maar nu is het toch Mama Courtois die met het meest opmerkelijke nieuws gaat lopen. De boekhouder/zanger bracht al een nummer uit over de moeder van onze Rode Duivels-doelman met bijhorende clip. Nieuw is nu de Remix DJ Club Version, die je kan gebruiken op alle feesten en fuiven en die ook ideaal is voor clubs, jeugdhuizen, studentenclubs…

Hiermee blijft Jens inspelen op de actualiteit van de populaire Rode Duivels. “We zijn een muzikale familie. In onze huiskamer staan de Vlaamse meezingers altijd op. Mijn interesse voor muziek heb ik dan ook van thuis uit meegekregen. Na mijn eerdere ervaring met Ik neem je mee kriebelde het naar meer. Voor mijn eerste echte single zocht ik naar een echte meezinger, een ambiancenummer waarop niemand stil kan blijven staan. Zo ontstond Mama Courtois“, zegt Jens enthousiast. De single gaat over feestvierende jongeren die compleet uit hun dak gaan en zich de vraag stellen wie nu eigenlijk de moeder van Thibaut Courtois is.

Jens Vollens werd geboren op 8 juni 1989 in Roeselare in een gezin van drie kinderen. Hij genoot een opleiding als boekhouder. Twee jaar geleden begon hij met zingen. Hij volgde zangles. Hij kreeg ook de gelegenheid om met orkestbegeleiding een nummer in te zingen. Zo werd Ik neem je mee geboren. Voor Jens was dat een speciale ervaring.

De single kan je beluisteren op Spotify en downloaden op iTunes – www.jensvollens.be .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier