IN BEELD Zangeres Lindsay neemt afscheid van haar publiek in Kursaal Oostende

29/11/17 om 09:51 - Bijgewerkt om 09:51

Tijdens de laatste show van Vrienden voor het leven in Kursaal Oostende viel niet enkel het doek over deze reeks shows, die Christoff, Lindsay, Laura Lynn en Frans Bauer in het voorbije jaar muzikaal opvrolijkten, maar ook Lindsay nam afscheid van haar publiek wegens haar zwangerschap.

In januari krijgt de zangeres, samen met haar partner Kris Bloemen, een eerste dochtertje en dus zal ze het vanaf nu wat rustiger aan doen. Naar we vernamen zal Lindsay in maart 2018 al terug op het podium staan. "Een zelfstandige kan niet lang thuis blijven, hé", lacht iemand van haar entourage toen we zeiden dat we dachten dat Lindsay langer zou instaan voor de opvoeding van haar eerste dochtertje.

Kursaal Oostende was heel goed gevuld voor deze laatste Vrienden voor het leven van 2017. De vier artiesten kwamen samen op. Laura Lynn had een cadeautje mee voor Lindsay, namelijk pampers. Laura Lynn zei dat ze dat cadeau moest afgeven van haar dochtertje. Tijdens de show zongen alle artiesten hun populaire hits en natuurlijk werden er ook duetten te horen, zoals Lindsay en Laura Lynn die Kalispera Griekenland zongen. Frans Bauer zong eveneens samen met Laura Lynn de song Dokter Bernard. Frans had zich verkleed als dokter. In deel twee werd Frans door twee fans overvallen op het podium. Die werden niet van het podium gehaald. Ze mochten heel het lied Een beetje verliefd meezingen, waarna ze als merci een dikke kus kregen. En Frans, die speelde het spelletje mee, iets wat ludiek overkwam in de zaal. Toen het doek viel over Vrienden voor het leven besefte de zwangere zangeres Lindsay dat het bijna vijf voor twaalf is. Inderdaad, de zangeres moet nog enkele weken op de tanden bijten en dan wordt haar prinsesje geboren.

(PADI - Foto's Jens)