IN BEELD Vierde dag van het kustschlagerfestival in De Panne een groot succes

Redactie KW

Het waren Laura Lynn, Paul Bruna en Luc Steeno die hun opwachting maakten op de vierde en meteen ook laatste festivaldag van het neptunus-pro kustschlagerfestival 2018. En het opgekomen publiek kreeg er met het duet “Diep in je ogen” tussen Laura Lynn en Luc Steeno nog een leuk extraatje bovenop. Luc Steeno zette het duet met Laura Lynn even geleden op plaat naar aanleiding van zijn vijftigste verjaardag. “Onmiddellijk toen we in de studio stonden had ik een soort klik met dit nummer. Ik vind het altijd zeer fijn als de kans zich voordoet om het eens samen met Laura Lynn te brengen” verklapt Luc Steeno die zichtbaar genoot van het duet en het optreden.

Ook Laura Lynn zette de zaal in vuur en vlam, al heeft de zangeres wel wat zorgen biechtte ze op. “Ik ben naar de kapper geweest want ik wilde een nieuwe kortere frisse coupe” aldus de Ardooise. Haar nieuwe coupe bevalt Laura Lynn zelf wel maar niet iedereen is diezelfde mening toegedaan zo blijkt en de zangeres wordt dan ook niet gespaard. “Mijn dochter vindt mijn kortere snit maar niks. Ze hoopt dat ik snel weer met lange haren door het leven stap. Zo vroeg ze me ‘mama, wanneer zal je weer mooi zijn’. Ja, dat is toch even slikken. Maar ik houd ervan te zien hoe kinderen zo onschuldig en eerlijk kunnen zijn” lacht Laura Lynn.

In de finale van het kustschlagerfestival werden de vele vrijwilligers van neptunus-pro ook in de spotlights geplaatst. De tientallen medewerkers zorgen er week na week voor dat de festivalgangers een unieke ervaring kunnen beleven want het Kustschlagerfestival is vooral een beleving eerder dan een rits optredens. Daar zorgt organisator Dieter Bruneel van neptunus-pro voor. “We onderscheiden ons door de persoonlijke en professionele manier van aanpak” verklapt Dieter Bruneel. Het einde van het kustschlagerfestival 2018 bekent echter niet dat de boeken nu dicht gaan voor een jaar voor Dieter Bruneel want die aanpak zorgt ervoor dat neptunus-pro steeds meer samenwerkingen aangaat met diverse andere schlagerfestivals en evenementen. “We zijn uiteraard al opnieuw bezig met de voorbereidingen voor een volgende editie, maar de komende weken ligt onze focus op diverse andere events zoals bijvoorbeeld het eerste Zotte Schlagerfestival van basketbalvereniging Avanti in Brugge en het Panne Centrum festival in De Panne. We proberen met onze expertise en know how organisatoren te ondersteunen in het maken van de goeie keuzes voor de affiche, hun organisatie en de uitbouw van hun event”, aldus Dieter Bruneel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier