IN BEELD Pippi Langkous zet de hele herfstvakantie Theater Elckerlyc in Antwerpen op stelten

30/10/17 om 09:42 - Bijgewerkt om 09:41

Productiehuis Uitgezonderd. mag officieel de roodharige, sproeterige spring-in-'t-veld Pippi Langkous verwelkomen in het theater. Heel wat genodigden en bv's wilden 'Pippi zet de boel op stelten' voor geen geld van de wereld missen. Pippi Langkous is dan ook een stoere musical, die jong en oud aanspreekt.

Pippi Langkous, met Free Souffriau in de hoofdrol, en haar vriendjes maken er een echt feestje van tijdens de herfstvakantie in Theater Elckerlyc in Antwerpen. "Pippi Langkous is voor de ene pure nostalgie en voor de andere een ware heldin. Dat deze musical nog eens bezet wordt met enkele verrassende namen, zoals William Boeva, Eline De Munck en Free Souffriau, geeft de mensen een extra reden om te komen zien", verklaren de producenten James Cooke en Bob Jennes van Uitgezonderd.

De volledige cast van Pippi Langkous bestaat uit gevestigde musicalwaarden Free Souffriau, Bert Verbeke, An Lauwereyns, Peter Thyssen en Goele Deraedt, jong aanstormend musicaltalent als Charlotte Peetermans en Dorian Liveyns én opvallende medianamen met Eline De Munck en William Boeva. Het verhaal is al bekend. Na de musical Pippi Langkous komt deze spring-in-'t-veld terug naar het theater. Deze keer zet ze de boel op stelten in een vrolijke muziektheatervoorstelling voor het hele gezin. In een bewerking van Stany Crets en met muziek van Ronny Mosuse maakt regisseur Tijl Dauwe een eigenzinnige en swingende voorstelling.

Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85 in Antwerpen. Voorstellingen van woensdag 1 tot en met zondag 5 november. Tickets: 070 691 002- www.uitgezonderd.be.

(Foto's FODI)

Lees meer over: