IN BEELD – Lia Linda, Paul Bruna en Michael Lanzo maken publiek gelukkig in De Kippe in Merkem

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

De seniorennamiddagen volgen elkaar vlug op in De Kippe in Merkem. Iedere keer zit deze locatie proppensvol met muziekfanaten in een organisatie van VBRO Matinee.

Lia Linda uit Nieuwpoort mocht de spits afbijten. Ze bracht heel wat bekende nummers, waaronder ook een medley van niemand minder dan Marva. Als je eenzaam bent/Leve de liefde/Rode rozen in de sneeuw… zijn maar enkele nummers die het publiek graag meezong. Lia Linda woont terug in West-Vlaanderen. Ze zag het levenslicht in Knokke, woonde ooit in Oostende, Brasschaat, Antwerpen, nog diverse plaatsen rond Antwerpen waarna ze terugkeerde naar de kust. Op het einde van haar optreden zei presentator/zanger Paul Bruna: “Lia Linda is een van de bestbetaalde artiesten van deze namiddag. Laten we haar nog één liedje zingen?” Het publiek lachte. Lia Linda zei: “Maar oh, dat is geen waar hoor slavendrijver.”

Paul Bruna zong een tiental nummers, waaronder Vrijgezel, Delilah, Een clown, Sweet Caroline, Wat je diep treft, enz. Na de pauze met voor iedereen heerlijke pannenkoeken en koffie mocht Michael Lanzo de microfoon in de hand nemen. “Geef ook eens een applaus aan Paul Severs”, grapte Michael, die inderdaad Paul Bruna bedoelde. Alweer kreeg het publiek de slappe lach. Paul zei: “Het zijn allemaal kiekens gelijk hier in De Kippe.”

Michael mocht de leuke muzikale namiddag afsluiten met diverse van zijn bekende liedjes, waaronder Bailamos, Mooiste meisje, Geboren om van te houden, Amigo’s, Valencia… Daarna mocht iedereen nog aanschuiven voor een handtekening en/of foto. Volgende afspraak in De Kippe: dinsdag 14 februari vanaf 14 uur met optredens van Mieke D., Bandit en Paul Bruna.

(PADI – Foto’s Daniël en PADI)