IN BEELD – Ivann Vermeer kruipt in de huid van George Michael in Kursaal Oostende

© PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Keerde de échte George Michael terug uit het Hiernamaals? Of was dat de beste internationale imitator die we aan het werk zagen in Kursaal Oostende? Neen, geen internationale imitator, maar wel een artiest van eigen Vlaamse bodem. Zanger Ivann (Vermeer) kruipt in de huid van George Michael. Wie niet weet dat Ivann dat kàn, staat aan de grond genageld. Wat een klasse! Wat een talent! Wat een show!

“Was dit een internationale artiest geweest, dan veroverde die de hele wereld. Het is echter iemand van bij ons die het zo verbluffend goed doet, maar die wellicht helaas niet buiten onze landsgrenzen zo goed zal scoren”, zegt een bezoeker aan deze show.

Hoe dan ook, het volk was massaal afgekomen voor de A Tribute To George Michael/The Edge of Heaven Tour of een ode aan een van de allergrootste artiesten ooit, George Michael. Een fantastische liveband, drie straffe backing-vocals, eveneens keigoede dansers, een enorme licht- en klankproductie én bovenal een ongelooflijk fenomenale lead-stem deden het publiek in de zachte zetels van Kursaal Oostende volledig wegdromen om te genieten van de rasartiest George Michael. Wie erbij was, bemerkte dat wat ze zagen geen look-a-like kopie was, maar een ode aan zijn geniale muzikale oeuvre.

(PADI & Jens).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier