IN BEELD Derde koffieconcert in De Doos in Geraardsbergen

21/05/18 om 17:24 - Bijgewerkt om 17:27

Voor de derde keer vond er een koffieconcert plaats ten voordele van JEMARI VZW in De Doos in Geraardsbergen. Op de affiche stonden de namen van volgende artiesten: Christoff & Lindsay Live on Tour, Lisa Del Bo, Salim Seghers, Yves Segers, accordeonist Thomas Julian én Andy Reivan, die de namiddag ook mocht aan elkaar praten.

Niet enkel stonden de artiesten centraal, maar ook Rita Van Holder, de vrouw die bekendheid verwierf door zanger Christoff, als zijn steunpilaar doorheen zijn carrière. Rita is heel goed in het leggen van kaarten. Het was ook Rita die aan alle artiesten na hun optreden een boeket bloemen gaf. Zanger Salim Seghers gaf zijn boeket af aan een mevrouw die vooraan in een rolstoel de show aan het bijwonen was.

Yves Segers zorgde voor een extraatje aan zijn optreden, want zijn zus danste mee op het podium tijdens zijn optreden. Accordeonist Thomas Julian begon met het nummer In de zevende hemel. Hij bracht ook op accordeon de song Het kleine café aan de haven.In zaal De Doos zat niemand dan nog stil op zijn stoel. Iedereen deed uitbundig mee.

Op het einde werd Rita door Andy Reivan nog verrast met en cadeau. Ze ontving immers een aandenken om in de kapel op te hangen.

(PADI - foto's Jens)