Hevig onweer slaat 2 Meisjes op het strand in Oostende even knock-out

Redactie KW

Dinsdagavond verwelkomde Oostende 2 Meisjes op het strand aan het Klein Strand. In vergelijking met vorig jaar hadden ze het weer nu niet mee. Tijdens de eerste opnames in de zomer van 2016 was de zon telkens van de partij, met uitzondering van de allerlaatste aflevering toen net op het einde er ook een onweer begon. Toen was het volk massaal aanwezig. De eerste opname op dinsdagavond was qua weer en opkomst alvast geen om in te kaderen.

Op het einde van de generale repetitie begon het al even te druppelen, zodat de bv’s en ook aanwezigen al regenkledij aandeden en ook de paraplu’s openden. Helmut Lotti kreeg daarvoor de hulp van zijn vaste begeleider Omer en ook andere artiesten werden beschermd tegen de regen. De algemene repetitie was gedaan toen er omstreeks 20.15 uur een hevig onweer Oostende teisterde. Wie een veilig onderkomen kon vinden, deed dat ook. Mensen schuilden onder van alles wat ze maar konden vinden én ook de aanpalende cafés en restaurants kregen plots heel wat volk over de vloer. Een restaurant liet voor één keer ook mensen toe die gewoon iets wilden drinken, want buiten was het geen weer om een hond door te jagen.

Met enige vertraging begonnen de opnames. Toen stond er al terug volk en naargelang de opnames vorderden kwam er nog volk bij, maar dat was veel minder in vergelijking met de opnames in 2016. Waren aanwezig : Olga Leyers en Laura Tesoro als presentatrices en qua artiesten Milo Meskens, Isabelle A., Natalia, Buurland, Lady Linn, Ozark Henry, K’s Choise, Vive La Fête, Milow, Sylver, Helmut Lotti, Udo & Lisa, Stijn Meuris, Belle Perez en Christoff.

Tweede opnamedag

Op woensdagavond 9 augustus zijn er op dezelfde locatie nogmaals opnames voor hetzelfde VTM-programma met vier presentatoren : Nathalie Meskens, Ruth Beeckmans, Tine Embrechts en Josje Huisman. De aanwezige artiesten zijn : K3, Bart Peeters, Soulsister, Raymond Van het Groenewoud, Niels Destadsbader, Gers Pardoel, Regi, Nathalie Meskens, Sioen, Slongs Dievanongs, Laura Tesoro, Van Echelpoel en Lady Linn.

Tot woensdagavond op het Klein Strand met hopelijk beter weer. Of toch niet?

De fotospecial kan je hier bekijken.

(PADI – Foto FODI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier