Het Witte Paard in Blankenberge maakt zich klaar voor een zomer vol D.I.S.C.O

01/07/18 om 12:33 - Bijgewerkt om 12:31

De zomer staat weer voor de deur. In Het Witte Paard (HWP) in Blankenberge is het daarom traditiegetrouw weer tijd voor een spiksplinternieuwe revueshow.

Het Witte Paard in Blankenberge maakt zich klaar voor een zomer vol D.I.S.C.O

Deborah De Proost uit Wortel alias Nele Goossens kwam per fiets naar het persmoment. © FODI

Gevarieerde en tijdloze livemuziek, een flinke dosis humor, HWP-showballet en vooral internationale acrobatische acts. Meer dan ooit zet HWP in op verandering en adembenemende acrobatie. Van woensdag 11 juli tot en met maandag 3 september is de legendarische revuetempel opnieuw The place to be !

Naast bekende Vlaamse namen zoals Nele Goossens, Patrick Onzia, Daisy Thys en Sandrine zijn dit jaar ook enkele internationale kleppers van de partij. De Franse groep Ottawan scoorde in 1980 een nummer 1-hit met het nummer D.I.S.C.O. Het liedje Hands Up (Give Me Your Heart) klinkt iedereen ongetwijfeld bekend in de oren.

De Vlaamse namen die meedoen aan de show.

De Vlaamse namen die meedoen aan de show. © FODI

Ook Vladimir Georgievsky zakt naar Blankenberge af. Hij werd wereldberoemd met zijn trampoline-act door zijn deelname aan Britain's Got Talent. Samen met Duo Parello, Duo Reyal en de acrobatische dansers Indra en Alexandra zorgt hij ongetwijfeld voor spanning, sensatie en verwondering. Dimitri Verhoeven, Steve Ryckier en Nathalie De Bruyn vervolledigen de affiche. De regie is in handen van Jos Dom en de Witte Paard Showband staat nog steeds onder leiding van Patrick Desmedt.

Goed nieuws voor fans van HWP : voor het eerst blijft HWP ook na de zomer open. In september staat de gloednieuwe show Good Vibrations op het programma. Later dit jaar kan je in HWP terecht voor een aantal unieke dinershows.

Het Witte Paard in Blankenberge maakt zich klaar voor een zomer vol D.I.S.C.O

© FODI

(PADI/foto FODI)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!