Helmut Lotti krijgt prijs Stad Brussel, stelt nieuwe cd en nieuwe tournee voor

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Het gaat heel goed met Helmut Lotti. In het Vaudeville Theater in Brussel kreeg hij uit handen van schepen Alain Courtois de Intergenerationele Prijs van de Stad Brussel in navolging van o.a. Will Tura. Helmut keek fier naar het aandenken dat hij beloofde te koesteren.

De zanger stelde ook voor een select gezelschap zijn nieuw album Soul Classics In Symphony voor dat hij opnam met The Golden Symphonic Orchestra. Het is een cd geworden met veertien songs, waaronder Bring It On Home To Me, Wonderful World, A Beautiful Life, Hallelujah I Just Love Her So, Purple Rain, enz. Helmut zong enkele liedjes en deed dat op de manier die we van hem gewoon zijn. Met kracht, met gedrevenheid, met de nodige pasjes en glimlach om het publiek in te palmen. Op hetzelfde moment werd ook zijn nieuwe tournee voorgesteld.

Op 17 november begint hij in de Elisabethzaal in Antwerpen. Er zijn ook nog optredens in o.a. Oostende, Gent, Charleroi, Luik, Brussel en Hasselt. Daarna trekt hij terug naar het buitenland, waar hij nog altijd enorm populair is.

www.gracialive.bewww.helmutlotti.com.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier