Heel wat ambiance op eerste showevent in ‘t Koncept in Middelkerke

Marnik Houthoofd met de artiesten. © Foto PADI en Daniël
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

De eerste showavond van organisator Marnik Houthoofd in ‘t Koncept in Middelkerke was er een om niet vlug te vergeten. Nadat de ingeschrevenen hadden genoten van een heerlijk koud buffet kon de show van start gaan.

Het showduo Kevin & Romina mocht als eerste het publiek animeren. Met hun single Weekendje aan zee hadden ze onmiddellijk het publiek mee. Daarna mocht Mervyn Jackson zijn talent tonen. Zijn danspasjes van zijn groot idool Michael Jackson waren de perfectie. Hoewel dit optreden misschien meer voor een iets jonger publiek was, waren de reacties van de aanwezigen toch heel positief. Hij kreeg een oprecht applaus.

Dan was het even pauze. De aanwezigen kregen een warme schotel en versnaperingen aangeboden. Herbert Verhaeghe trad ook op. Tijdens zijn show feliciteerde hij de 88-jarige Maria en nodigde hij haar ook ten dans uit. Als afsluiter zong ambiancemaker bij uitstek Paul Bruna. Vanaf de eerste noot van Laat de zon in je hart was het muzikaal genieten.

De ambiance bleef maar aanhouden. Ook toen Paul afsloot met Les Lacs du Connemara. Voor de aanwezigen was het een heerlijke avond. Organiseert Marnik Houthoofd ooit nog een tweede showavond? Wie weet…

PADI – Foto’s: PADI en Daniël