'Gevoel voor tumor'-actrice Liesa Naert uit Brugge wordt musicalster

29/04/18 om 23:46 - Bijgewerkt om 23:45

Actrice Liesa Naert (36 jaar, Brugge) zal voor het eerst in een musical te zien zijn. In het voorjaar van 2019 staat een nieuwe versie van Roodkapje, de musical gepland in de Vlaamse theaters. Liesa zal de rol van de gemene wolvin Tina vertolken in het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar zieke oma. Diep in het bos ontmoet Roodkapje (Dorothy Wuyts) de vegetarische wolf Gerrit (Tim Asselman). Hij raadt Roodkapje aan een mooie bos bloemen voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Tina - de gemene vrouw van Gerrit - iets heel anders van plan is.

'Gevoel voor tumor'-actrice Liesa Naert uit Brugge wordt musicalster

Liesa Naert. © (Foto Johan Jacobs)

Met haar ongeremdheid en overweldigende gestalte staat Liesa Naert garant voor hilarische scènes. Momenteel vertolkt Liesa de rol van Inge in Gevoel voor tumor. Verder is ze bekend van haar tv-rollen in Quiz Me Quick, Eigen Kweek, De zonen van Van As, Willy's en Marjetten en haar bijdragen aan De Ideale Wereld. Ze studeerde dramatische kunst aan het Conservatorium Gent en stond op de planken van o.a. 4Hoog, Hanneke Paauwe, Het Paleis, Studio Okra en Antigone.

Roodkapje, de musical werd in samenwerking met Van Hoorne Entertainment bewerkt tot een interactieve en humoristische voorstelling. Vanaf april 2019 te zien in o.a. Alsemberg, Leopoldsburg, Gent, Izegem, Lebbeke, Waregem, Ninove, Mol, Oostende, Heist-op-den-Berg, Evergem, Scherpenheuvel, Knokke... Deze voorstelling zal geschikt zijn voor kinderen vanaf drie jaar en zorgt voor meer dan één uur muzikaal vermaak. Voorzien van een kleurrijk decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes wordt dit dé familievoorstelling die je niet mag missen.

Terwijl Katja Retsin en Jan Schepens nog tot midden juni schitteren in Dolfje Weerwolfje plant Event-Team nu al een veelbelovende opvolger voor volgend seizoen. Binnenkort meer informatie via www.event-team.be.

(PADI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!