Geen top 3 voor Jessie en Simon in Mister Gay Belgium-verkiezing in Antwerpen

03/06/18 om 08:14 - Bijgewerkt om 08:14

Even voor middernacht tijdens de nacht van zaterdag op zondag hoorde een nokvolle zaal Elckerlyc in Antwerpen van Zuhal Demir, Staatssecretaris Gelijke Kansen, wie de Mister Gay Belgium-finale 2018 won.

Geen top 3 voor Jessie en Simon in Mister Gay Belgium-verkiezing in Antwerpen

De top 3 met v.l.n.r. Nick Van Vooren, Bart Hesters en Josip Gallet. © FODI

De titel ging naar de 32-jarige Bart Hesters uit Lochristi, een zorgkundige in de palliatieve zorg. De titel van eerste Ereheer was voor de 21-jarige Nick Van Vooren uit Eeklo en de titel van tweede Ereheer voor de 25-jarige Josip Gallet uit Oosterzele. Het werd dus een Oost-Vlaams onderonsje, want inderdaad de top 3 komt allemaal uit de provincie Oost-Vlaanderen.

Jessie Caignie uit Ieper in de dansact.

Jessie Caignie uit Ieper in de dansact. © FODI

De 20-jarige Jessie Caignie uit Ieper en de 19-jarige Simon De Witte uit Ingelmunster deden het ook niet onaardig op het podium. Ze gaven het beste van zichzelf tijdens de diverse proeven, maar uiteindelijk moesten ze vooral met een koffer vol herinneringen naar huis terugkeren. Noch Jessie, noch Simon hebben spijt dat ze deelnamen aan de Mister Gay Belgium-verkiezing.

Simon De Witte uit Ingelmunster in de sofa en op het groot scherm.

Simon De Witte uit Ingelmunster in de sofa en op het groot scherm. © FODI

Het zal voor hen een onvergetelijke ervaring én vooral een belangrijke leerschool blijven. In de voorbije vier maanden beleefden ze immers heel veel mooie momenten. Van fotoshoots tot mediatraining, van bezoeken aan sponsors tot dansles, enz. Ze beleefden het allemaal met de glimlach.

(PADI/foto FODI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!