Frituur Hazegras uit Oostende brengt je gratis naar Yesterdayland

03/08/18 om 19:36 - Bijgewerkt om 19:34

Op zondag 26 augustus is Bobbejaanland voor één dag Yesterdayland. Het park wordt ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers.

Frituur Hazegras uit Oostende brengt je gratis naar Yesterdayland

Yesterdayland 2017: alle leeftijdscategorieën kwamen langs en amuseerden zich. © FODI

Op tal van podia in het park wordt er muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig gezongen. The Three Degrees, Gerard Lenorman, Vicky Leandros, Willy Sommers, The Rubettes, Time Bandits, Frans Bauer, Raymond van het Groenewoud, Gerard Joling, BZN, Chris Andrews, Dave Berry... Ze staan allemaal op één van de podia.

Er zijn ook concertspecials rond The Bee Gees, Elvis Presley, Roy Orbison en Bobbejaan Schoepen. Er zijn retro drank en foodstandjes, gezellige vintagemarket, oldtimerexpo, heuse Rockabilly Burgers, Disco Shakes en Pop Cocktails.

Niko Geldhof van Frituur Hazegras uit Oostende staat algemeen bekend als een muziekliefhebber. Vorig jaar was hij sterk onder de indruk van Yesterdayland. Dit jaar doet hij wat voor zijn klanten. Niko pakt uit met een stunt . "Veel van mijn klanten spraken mij vorig jaar aan over Yesterdayland. Om hen ter wille te zijn, leg ik dit jaar een autobus in van mijn frituur naar Bobbejaanland en 's avonds terug naar Oostende."

Ondernemer Niko legt hiermee zijn klanten in de watten. "Ik zorg inderdaad voor gratis busvervoer. Dan kunnen onze klanten zorgeloos genieten van een dag vol muziek en zonder alcoholbelemmering. Bij een topfestival hoort immers een biertje, toch?"

Bel voor je kaartjes naar Ticketmaster. Met de code BRG van Frituur Hazegras rij jij gratis mee met de autobus naar Yesterdayland, heen en terug. Bel: 0900 40 850. Check voor alle info www.yesterdayland.be. Het mooiste retrofeest van het jaar in een land vol retro en attracties begint om 10 uur en duurt tot 23.30 uur, waarna er wordt afgesloten met een feeëriek vuurwerk.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!