Familie uit Langemark woont nieuwe show 'Tour de Frans' van Frans Bauer bij in Tilburg

07/02/18 om 19:48 - Bijgewerkt om 19:47

In het mooie theater in het Nederlandse Tilburg vond de nieuwe show van Frans Bauer, 'Tour de Frans' plaats.

Familie uit Langemark woont nieuwe show 'Tour de Frans' van Frans Bauer bij in Tilburg

Martine Riviére, Frans Bauer, Jens Sinnaeve en echtgenote Daisy Struyve uit Langemark. © FODI

De ruime zaal was al maanden uitverkocht. Tussen het publiek zaten er ook West-Vlamingen, namelijk Jens en Daisy Sinnaeve-Struyve én Martine Riviére, allemaal mensen uit Langemark. Ze reden maar liefst drie uur om de sympathieke Frans aan het werk te zien in zijn nieuwe show.

Frans Bauer in actie.

Frans Bauer in actie. © Jens

Toen het doek opende, konden ze hun ogen niet geloven. Frans treedt op in een decor om U tegen te zeggen met veel licht en video-effecten die de zanger en z'n Holland Show Band perfect in de spotlights zetten. Wie dacht dat je na enkele nummers al alles had gezien, was verkeerd. Plots komen er uit alle hoeken van het podium oogverblindende blitse danseressen van de Dance Company het geheel versterken.

Frans Bauer met zijn knappe danseressen.

Frans Bauer met zijn knappe danseressen. © Jens

In deze 'Tour de Frans' kwamen muzikaal de allergrootste hits voorbij. Frans opende met 'De mooiste jaren die komen nog', waarmee hij duidelijk maakt dat hij er ook de volgende jaren stevig tegenaan zal gaan. Tot groot plezier van de vele fans, die in het eerste deel van de show ook een ode aan Eddy Wally kregen aangeboden. De medley zat knap in elkaar en Frans kreeg de hele theaterzaal op zijn hand. Zeker wanneer hij het nummer 'He lekker ding' opdraagt aan alle dames in de zaal.

Ook tijd voor ingetogen moment

Er is ook tijd voor een ingetogen moment in de zaal. Het wordt zelfs muisstil wanneer Frans praat over zijn overleden papa en het liedje 'De hemel heeft er een engel bij' brengt. Een liedje dat Frans zelf schreef, samen met zijn vader, net voor hij overleed. Wie Frans Bauer als cowboy wil zien, mag de show 'Tour de Frans' in Oostende zeker niet missen. Frans zorgt voor een onvervalste countrymedley, waarna zijn smaakmakers 'Een dag uit duizend dromen', 'Daar heb je vrienden voor', 'Eens dan komt er voor jou 'n dag', 'Heb je even voor mij' hit na hit voorbij passeren en uitbundig worden meegezongen.

Frans Bauer in actie.

Frans Bauer in actie. © Jens

Frans heeft alles over voor zijn fans. Dat bewijst hij ook met zijn nummer 'Heel mijn leven'. Het theater bezorgt de zanger een minutenlange staande ovatie. Als toetje krijgen ze er een onvervalste partymedley bovenop. De West-Vlaamse gasten die de niet te missen theatershow konden meemaken, reden met muziek van Frans Bauer terug naar het verre Langemark in West-Vlaanderen, waar ze nog dagenlang spraken over die wondermooie avond in Tilburg. Wedden dat ook zij tickets bestellen voor dezelfde 'Tour de Frans' in Oostende?

(PADI)

Welkom op 'Tour de Frans' in Kursaal Oostende op maandag 30 april om 20 uur en dinsdag 1 mei om 15 uur. Tickets via www.ticketmaster.be. Verdere info is terug te vinden op de website van Frans Bauer of die van Kursaal Oostende.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!