Euroschlagerparade in Torhout: ambiance tot én met !

Redactie KW

Toen zaten ze nog met veel vragen : zou het concept daar aanspreken? Zouden de mensen deze zaal aantrekkelijk vinden? Toen de Euroschlagerparade 2017 was uitverkocht én nadat ze zelf konden vaststellen dat de ambiance heel groot was, besloten ze dit jaar niet één maar wél twee Euroschlageravonden te organiseren. Op vrijdagavond 16 maart waren er 850 mensen present en ook deze avond – zaterdagavond 17 maart – komen er evenveel mensen naar De Mast in Torhout.

Op beide avonden is het programma telkens identiek. Er zijn optredens van Garry Hagger, Laura Lynn, Paul Severs, Swoop, Yves Segers, Bart Kaëll, Jettie Pallettie en Willy Sommers. Wie er op vrijdagavond bij was, zal het beamen: ambiance tot én met! Iedereen genoot met volle teugen en kon meezingen, meedansen… Kortom, iedereen kon zich uitleven en eens alle zorgen vergeten.

Ook vandaag wordt de avond terug afgesloten met een afterparty met DJ. We doken in het feestgedruis en keerden met heel wat foto’s terug naar huis. Geniet van onze fotospecial.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier