Eenmalige signeersessie van Nederlandse zanger André Hazes in Vlaanderen

Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op zaterdag 6 oktober komt André Hazes voor een éénmalige signeersessie van zijn nieuw album Anders naar Media Markt in Wilrijk, inclusief een mini-optreden. De vele Vlaamse en Nederlandse fans van André worden verwacht om 15 uur en krijgen bij aankoop van een gesigneerd exemplaar van Anders ook gratis een exclusieve albumposter.

André Hazes scoort momenteel in Vlaanderen met zijn nieuwe album Hazes, maar ook zijn megahit Leefstaat weer hoog in de hitlijsten. Er lijkt in Vlaanderen ook een ware Hazes-hype losgebarsten te zijn. André is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een megaster. Zijn albums werden met platina bekroond, André werd overladen met muziekprijzen en ook zijn presentatiewerk op tv scoort enorm goed.

Nu lijkt de Hazes-koorts eveneens in Vlaanderen toe te slaan. Voor het unieke concert in de Antwerpse Lotto Arena op zaterdag 10 november loopt het alvast storm.

Zaterdag 6 oktober vanaf 15 uur signeersessie bij MediaMarkt Wilrijk, Kernenergiestraat 56 in Wilrijk – Tickets en info concert : www.ticketkopen.eu, 070 345 345 (max. 0,30 euro/minuut)

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier