Door K3 zijn Niki en Ona vriendinnen voor het leven

30/12/17 om 14:27 - Bijgewerkt om 14:31

Niki Verbruggen (6) uit Brugge en Ona Verplancke (5) uit Veurne mochten dankzij een wedstrijd van Sunweb figureren in de nieuwe film van K3 op de boot SS Rotterdam in Rotterdam. Het werd voor beiden een onvergetelijk moment.

Door K3 zijn Niki en Ona vriendinnen voor het leven

Niki (rechts) en Ona op de sofa bij K3. (Foto Sunweb) © (Foto Sunweb)

Niki en Ona leerden elkaar kennen op reis in Mallorca. "Ona is een heel sociaal meisje. Ze zocht meteen vriendjes om mee te spelen. Het enige probleem was dat ze vriendjes maakte met kinderen die een andere taal spraken. Tot we een meisje in het West-Vlaams hoorden praten met haar broertje Bram aan het zwembad. De twee meisjes zochten snel contact met elkaar op. Ze speelden, zongen en dansten samen, de hele vakantie lang", zegt de mama van Ona. Beide meisjes zongen en dansten vooral op liedjes van K3. Dat bracht de beide ouders op een idee. Ze schreven hun beide dochters in om kans te maken om te figureren in een film. Plots kwam er een telefoontje van Sunweb. In juni mochten we samen naar de opnames op de boot SS Rotterdam. Ze hadden natuurlijk ook een ontmoeting met K3. "We vonden het leuk om te zien hoe zo'n film wordt gemaakt. Niki en Ona zijn minder dan één minuut te zien op het scherm, maar het duurde uren vooraleer deze scène was ingeblikt", vult de mama van Niki aan.

Niki (rechts) en Ona genieten nog na van hun K3-ontmoeting en hun deelname aan de film. (Foto Mervyn)

Niki (rechts) en Ona genieten nog na van hun K3-ontmoeting en hun deelname aan de film. (Foto Mervyn) © (Foto Mervyn)

Beide kindjes werden persoonlijk uitgenodigd naar de avant-première van de film in Antwerpen. Een cameraploeg van Sunweb legde alles vast, zodat ze later deze onvergetelijke belevenis meermaals kunnen bekijken. Dankzij Sunweb mogen Niki en Ona met het gezin ook samen op reis gaan. Niki denkt aan Center Parcs, Ona wil naar een warm land. "Misschien Griekenland", zegt ze. Voor hen was het echter een unieke ervaring, die ze niet vlug zullen vergeten. Kortom, Niki en Ona zijn dankzij K3 nu vriendinnen voor het leven.

(PADI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!