DJ/producer Robert Falcon start 2018 met een hoge noot

30/01/18 om 11:26 - Bijgewerkt om 11:25

De carrière van dj/producer Robert Falcon uit Lier nam in 2017 een hoge vlucht. Een indrukwekkende doortocht op Tomorrowland (Boom) en Unite With Tomorrowland (Dubai), collabs met grote namen als Mark With a K, Yves V en Sam Feldt én een heuse veroveringstocht in China waren de hoofdingrediënten van dit wonderjaar.

DJ/producer Robert Falcon start 2018 met een hoge noot

Robert Falcon samen met Emiel Lammertin uit Ingelmunster. © (Foto FODI)

De 22-jarige dj/producer vangt 2018 ook al meteen aan op een zeer hoge noot. De jonge Lierenaar tekende een contract bij TousEnsemble Publishing, de Belgische muziekuitgeverij opgericht door CNR Records, Regi Penxten en Cloud 9 Music Publishing. Hiermee vervoegt Falcon artiesten als Lost Frequencies, Van Echelpoel, Channel Zero, Niels Destadsbader, enz., waardoor TEP ook nationaal en internationaal de auteursrechten vertegenwoordigt. Op muzikaal vlak zitten er twee releases aan te komen, waarvoor Robert Falcon telkens zal samenwerken met een ander Belgisch toptalent. Zo komt er een track aan met collega-dj Henri PFR en zal OT (Olivia Trappeniers) de vocals verzorgen op de komende single van Robert Falcon. Twee weken geleden vertoefde Falcon al terug in China, waar hij met zijn collega Yves V op 18 januari het feestje verzorgde in de Grammy Club in Foshan. Twee dagen later werd hij verwacht in de befaamde Miu Club in Wuhan.

Robert Falcon in actie in Ingelmunster.

Robert Falcon in actie in Ingelmunster. © (Foto FODI)

"2017 was al een jaar om nooit meer te vergeten voor mij. 2018 lijkt gewoon een verlengstuk te worden van dat wonderjaar", zegt Robert Falcon. "Ik vind het een hele eer dat TousEnsemble Publishing met mij in zee wil gaan en dat ik aan hun indrukwekkend lijstje van artiesten - die ze wereldwijd vertegenwoordigen - wordt toegevoegd. Ze spraken een enorm vertrouwen in mij uit en dat gaf voor mij - vooral omdat het een Belgische muziekuitgeverij is - de doorslag. Muzikaal staan er ook leuke zaken op het programma. Zo komt er binnenkort een release aan met OT en later ook nog een samenwerking met Henri PFR. Net als ik zijn dat jonge Belgische artiesten die hard werken aan hun carrière. Hopelijk kunnen onze collabs voor elk van ons weer nieuwe deuren openen. En wat China betreft : dat was terug WAANZINNIG ! Mijn eerste ervaringen vorig jaar, de ongelofelijke ontvangst en het onbeschrijfelijke enthousiasme van de mensen, maakten toen al een enorme indruk op mij en het was deze keer niet anders. Wat ik mij verder nog kan wensen voor 2018 ? Liefst meer van dit alles", besluit Falcon met een brede glimlach.

(PADI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!