Dimaro en Blvckprint slaan de handen in elkaar voor Dance D-Vision Anthem

18/05/18 om 10:01 - Bijgewerkt om 10:00

Blvckprint en Dimaro kregen dit jaar de eer om het anthem te maken voor het festival Dance D-Vision, dat 15.000 bezoekers lokt. Ook Oliver Heldens, Zonderling en vele andere namen schitteren op de affiche.

Dimaro en Blvckprint slaan de handen in elkaar voor Dance D-Vision Anthem

Project 91/Dimaro/Blvckprint. © GF

Het Anthem zal de toepasselijke naam Palani dragen, wat zal aansluiten op het westerse thema van het festival. Het komt uit op vrijdag 18 mei op het label van de wereldberoemde Zweedse dj Antoine/Kontor, één van de grootste labels van Duitsland. De plaat is een combinatie van wereldinvloeden, omdat het een samenwerking is met het Indische Project 91 (getekend bij Hardwell).

Dimaro en Blvckprint slaan de handen in elkaar voor Dance D-Vision Anthem

Volgens Blvckprint wordt de plaat ondertussen al gespeeld op TOPradio, waar ze ook een bezoek morgen brengen om meer uitleg te geven. De plaat is zelfs gedownload door niemand minder dan David Guetta en Nicky Romero, die in dit wereldje toch geen onbekenden, maar échte legendes zijn.

Voor Blvckprint alias Tom Vansteeland uit Roeselare en Dimaro alias Mario Willems uit Lochristi (afkomstig van Oostende) kan hun jaar in combinatie met een superdrukke zomer vol festivals (Dreambeats, Ostend Beach...) al niet meer stuk.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!