Dennie Damaro stelt nieuw album voor in Brasschaat

17/11/17 om 20:37 - Bijgewerkt om 20:41

In De Ruiterhal in Brasschaat stelde zanger Dennie Damaro zijn nieuw album én ook zijn dvd voor, dit in het kader van Dennie Damaro 30 jaar carrière.

De zanger heeft er inderdaad al een hele carrière opzitten. Hij blijft gedreven om met nieuwe liedjes uit te pakken. Zijn jongste single heet Hart van goud, een vrolijk levensliedje en een echte meezinger.

Dennie schreef - zoals gewoonlijk - zelf de tekst en de muziek. Manfred Jongenelis uit Nederland stond in voor het arrangement en de productie. Tijdens een feestnamiddag in aanwezigheid van talrijke fans waren er ook optredens van Guy Neve, Ivann, Juul Kabas, Willy Sommers, Yves Segers, Lisa Del Bo, Sugarfree en natuurlijk ook Dennie Damaro.

De zanger kreeg zijn nieuwe cd Het beste van Dennie Damaro uit handen van acteur Marc Lauwrys. De dvd kreeg werd uitgereikt door zijn eigen zoontje Jasper, bijna twee jaar jong. Alle aanwezige artiesten kregen eveneens een cd. Willy Sommers ontving zijn album uit de handen van Koen Verberck, burgemeester van Brasschaat.

De ruim 700 aanwezigen genoten van een formidabele show. En Dennie ? Die mag er zeker nog 30 jaar bij doen!

(PADI)