De tante van Charlie, humor vanaf 't begin tot 't einde

14/11/17 om 18:55 - Bijgewerkt om 18:55

In Theater Elckerlyc in Antwerpen vond de première plaats van de komedie De tante van Charlie van het succesvolle theatergezelschap De Komedie Compagnie.

Tot en met 10 december zijn Hugo Sigal (op het podium precies een kopie van wijlen Leo Martin), Karel Deruwe, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Annemarie Picard, Margot Hallemans, Thomas Van Goethem en Ken Verdoodt nog te bewonderen in deze komedie met humor vanaf 't begin tot 't einde.

De Komedie Compagnie keek uit naar De tante van Charlie en gelijk hebben ze. Het oorspronkelijke stuk van auteur Brandon Thomas werd grondig bewerkt door de komische experten eersteklas Dirk Lavrysen en Jan Van Dyke tot een eigentijdse, spitsvondige komedie. Bovendien kreeg het publiek er een mooie mix van gevestigden waarden en aanstormend talent bij, zoals Margot Hallemans (Familie), Thomas Van Goethem (Disney JR) en Ken Verdoodt (Familie).

Het verhaal : twee studenten Charlie en Wannes vullen hun dagen met fuiven in plaats van met studeren. Ze betrekken een hypermoderne loft op het eilandje in Antwerpen. Een loft die weliswaar nog niet volledig is afgewerkt. Er mankeert van alles aan, waarvoor Rik de Syndic, verantwoordelijke van het gebouw, te pas en te onpas voor een oplossing moet zorgen. Maar Rik moet niet enkel oplossingen zoeken voor de onafgewerkte loft, maar ook oplossingen voor de liefdesperikelen van de hopeloze studenten. En dan komt de tante van Charlie op bezoek...

(PADI)

De tante van Charlie : tot en met 10 december (om 20.15 of 15.15 uur) in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85 in Antwerpen. Tarieven vanaf 19 euro, inclusief reservatie, exclusief verzending. Tickets : www.elckerlyc.be, 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut)