De Nacht van Exclusief is terug en verhuist naar Brugge

© BELGA
Redactie KW

De Nacht Van Exclusief wordt opnieuw het parade event van Exclusief. Op zaterdag 20 oktober wordt het exclusiefste event georganiseerd in La Brugeoise in Brugge.

.

Met een voorgeschiedenis van twintig jaar is het één van de bekendste en langst lopende events in België. Na een pauze van enkele jaren komt dit luxe event nu terug: op een nieuwe locatie en met een volledig nieuw concept.

Het moet de plaats zijn waar (inter)nationale exclusieve merken hun nieuwste primeurs en nieuwigheden tonen, vakmanschap een gezicht krijgt en beleving een herinnering wordt. Je kan er de gastronomische veelzijdigheid van zowel sterrenchefs als jong talent ontdekken. BV’s maken deel uit van het publiek, maar enkelen van hen stapt het podium op om het beste van zich zelf te geven. Kunstenaars en creatieven presenteren hun eigen creaties.

De Nacht van Exclusief is terug en verhuist naar Brugge

“Mooie en interessante mensen”

De gasten worden tijdens het feest meegenomen in een ware droomwereld. De Nacht van Exclusief levert een unieke beleving op diverse vlakken. Verwacht u aan een verrassende sfeer, culinaire toppers, nieuwe producten, mooie en interessante mensen, creativiteit, spektakel en meer. Droom en werkelijkheid worden er met elkaar verweven. Het wordt een beleving op diverse vlakken.

Angeline is als Miss België het gezicht van De Nacht van Exclusief. Door haar uitstraling en talent sluit ze zich helemaal aan bij de kernwaarden van Exclusief.

Tickets: Tickets kunnen vanaf nu gereserveerd worden via de website www.exclusief.be/shop. Er zijn slechts enkele viptickets beschikbaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier