David Vandyck in de voetsporen van.. in Kortrijk

07/06/18 om 13:41 - Bijgewerkt om 13:41

"Het is opnieuw een droom die voor me uitkomt...", zo begint David Vandyck onze babbel, wanneer we polsen naar het concert dat hij op vrijdag 8 juni geeft in de Stadsschouwburg van Kortrijk.

David Vandyck in de voetsporen van.. in Kortrijk

David Vandyck. © (Foto Jonas De Gent)

"Als kleine jongen zat ik zelf in die mooie schouwburg in Kortrijk om er naar mijn groot idool Will Tura te gaan kijken. Ik ben nu al meer dan twaalf jaar aan het werken aan mijn eigen muzikale carrière en op het podium kunnen staan - volgens mij één van de mooiste zalen van West-Vlaanderen - is toch opnieuw een mijlpaal in mijn carrière als zanger."

Na twee jaar radiostilte bracht David Vandyck vijf weken geleden opnieuw een eerste single uit. Het uptemponummer Ik Leef Voor Jou is een schot in de roos, want deze single staat nu al op nummer vijf in de Vlaamse Ultratop 50. Het is duidelijk dat het nieuwe muzikale pad dat David heeft gekozen heel wat nieuwe fans bereikt. Samen met een vijfkoppige band kan je David Vandyck op vrijdagavond vanaf 20 uur aan het werk zien gedurende een twee uur durende show in de Stadsschouwburg van Kortrijk."

(PADI)

Info en tickets : www.davidvandyck.be.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!