Christoff toont zijn gouden hart én krijgt goud voor 'Nr 1-Hits'-verzamelaar

06/12/17 om 13:59 - Bijgewerkt om 13:58

Uit de handen van de Brusselse staatssecretaris Bianca Debaets ontving zanger Christoff een gouden cd voor de verkoop van meer dan 10.000 stuks van zijn recente cd De Hits, een verzameling van alle nummer 1-Hits van onze schlagerkoning van de voorbije tien jaar.

Christoff toont zijn gouden hart én krijgt goud voor 'Nr 1-Hits'-verzamelaar

Christoff werd verrast door staatssecretaris Debaets. © (Foto FODI)

Meteen ontving Christoff ook het eerste exemplaar van De Hits - limited, een feestelijke kerstbox met twee cd's, één dvd en unieke kerstkaarten, die vanaf vrijdag 8 december te koop is. In deze box vinden de fans een verzameling van de vele hits van Christoff, zijn mooiste kerstnummers en een dvd van het kerstconcert van Christoff in de Nationale Basiliek van Koekelberg.

Christoff ontving goud uit handen van de staatssecretaris.

Christoff ontving goud uit handen van de staatssecretaris. © (Foto FODI)

Op zondag 17 december staat Christoff met het kinderkoor Scaletta voor de vijfde keer op rij voor een kerstconcert in de Nationale Basiliek van Koekelberg. Dit kadert in een grote kersttour doorheen Vlaanderen. Samen met staatssecretaris Debaets maakt de zanger het mogelijk dat 150 Brusselaars - die in kansarmoede leven - het concert vanop de eerste rij kunnen meemaken. Bovendien wordt een deel van de opbrengst van het concert geschonken aan Kom op tegen Kanker en het Ronald McDonald-fonds. In de komende dagen zal Christoff zijn fans op diverse plaatsen nog de kans geven om hun kerstbox persoonlijk te laten signeren.

(PADI)

Signeersessies : Zaterdag 9 december om 13.30 uur, MediaMarkt Oostakker (Herman Teirlinckstraat 4C, Gent) - Zaterdag 9 december om 16.30 uur, Ringshopping Kortrijk met minioptreden van Christoff en kinderkoor Scaletta (Ringlaan 34, 8500 Kortrijk) - Woensdag 20 december om 15 uur, MediaMarkt Hasselt (Sint-Jozefsstraat 10.1.1, Hasselt) - Zaterdag 23 december om 15 uur, MediaMarkt Oostende (Northlaan 13, Oostende).

Een gelukkige zanger, die al 10.000 stuks verkocht van zijn album.

Een gelukkige zanger, die al 10.000 stuks verkocht van zijn album. © (Foto FODI)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!