Christoff, Dana Winner, Willy Sommers en Sturm der Liebe-cast 'tekenen' in Ring Shopping

08/12/17 om 21:03 - Bijgewerkt om 21:02

Feest- en cadeautjesmaand december krijgt bij Ring Shopping Kortrijk extra kleur, want net als de voorbije jaren zet het populaire winkelcentrum opnieuw voluit in op beleving. Bezoekers worden extra verwend met de komst van Vlaamse artiesten én de cast van de populaire tv-serie Sturm der Liebe.

Christoff, Dana Winner, Willy Sommers en Sturm der Liebe-cast 'tekenen' in Ring Shopping

Begin deze maand kwamen Guillaume Devos en Katarina van The Voice Kids langs voor een signeersessie. Nu zaterdag 9 december is het de beurt aan Christoff. Hij komt zijn nieuwe cd 'De hits' voorstellen en signeren. Christoff staat om 16.30 uur op het podium voor een mini-optreden. Fans van de populaire soap 'Sturm der Liebe' moeten zaterdag 16 december met rood aanduiden in hun agenda, want dan komen om 16 uur Magdalena Steinlein (Luisa), Michael Kühl (David) en Birte Wentzek (Poppy) naar het centrale plein voor een exclusieve selfie- en signeersessie. Met een massa dagelijkse kijkers, is Sturm der Liebe nog steeds één van de populairste daily's op de Vlaamse televisie.

Ring Shopping verwacht veel volk en raadt iedereen aan om goed op tijd te komen. Tijdens de eerste koopzondag van zondag 17 december komt Dana Winner om 14 uur haar nieuwe cd 'Eerste liefde' signeren. Om 15 uur wordt Dana afgelost door Willy Sommers, die zijn recent verschenen album 'Boven de wolken' komt tekenen. Meer info over de artiesten en de diverse activiteiten, vind je op de website van Ring Shopping Kortrijk.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!