Café Muttley's in Brugge veel te klein voor optreden Mervyn Jackson

29/06/18 om 21:35 - Bijgewerkt om 21:34

Wie had dat gedacht? Mervyn Deblaere alias Mervyn Jackson uit Oostkamp zeker en vast niet. In café Muttley's in Brugge ging het een gewoon optreden worden voor misschien maar een handvol mensen. Door onze aankondiging in de PADI SHOW - en dan ook nog in KW - kreeg Mervyn plots van alle kanten ontzettend veel reacties.

Mensen zeiden dat ze gingen komen kijken, waardoor Mervyn vooraf al vreesde dat 't café te klein ging zijn. En dat was inderdaad ook zo. Wat een geluk dat er toch nog wàt plaats over was, zodat Mervyn Jackson zich kon bewegen, maar veel plaats was er helaas niet.

Mervyn begon met Jam en bracht vervolgens ook nog de danspasjes op They Don't Care About Us, Wanna Be Staring Something, Jackson 5 Medley, Thriller, Billie Jean, Beat It, Black Or White en tot slot Shake Your Body. De Michael Jackson-imitator anno 2018 was fier op zijn prestatie en ook het publiek reageerde laaiend enthousiast. Niet enkel zijn naaste familie, maar ook vrienden en sympathisanten van de muziek van Michael Jackson hadden niets anders dan lofwoorden over.

Dezelfde dag was het wel nog even stressen voor de jongeman. Weken geleden kocht hij immers een nieuw Michael Jackson-vestje aan in Amerika. Pas enkele uren voor zijn optreden belde er een koerierdienst met het vestje aan in Oostkamp. Voor Mervyn Jackson een hele opluchting én dit goudkleurig vestje droeg hij al die avond. Mervyn veranderde meerdere keren van outfit, zoals ook de échte Michael Jackson dat deed.

Op zondag 1 juli vanaf 21 uur brengt Mervyn Jackson een korte act rond Michael Jackson in de feesttent op Oostveld Kermis, Bruinbergstraat 1 in Beernem. Gratis toegang.

(PADI / PADI & Daniël)