'Azzek nog zou trouwen' met liedjes van De Strangers in Antwerpen

01/12/17 om 10:46 - Bijgewerkt om 10:45

Vanaf 21 december tot en met 7 januari wordt een warme, liefdevolle muzikale voorstelling Azzek nog zou trouwen voorgesteld in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Na Viva Minera en Café Beveren staan de liedjes van de Antwerpse levende legendes De Strangers centraal in deze voorstelling, een heerlijk verhaal over liefde, het leven en over Antwerpen.

'Azzek nog zou trouwen' met liedjes van De Strangers in Antwerpen

De cast. © Daniël

Het is al van 2002 geleden dat De Strangers beslisten - na een carrière van vijftig jaar - om er mee te stoppen. Maar nog steeds zit dat hele repertoire in ons collectief geheugen. Bij de Rijkswacht, Schele Vanderlinden, Antwaarpe... Die onvergetelijke muziek van De Strangers en hun grote liefde voor 't Stad waren dan ook een heel volle inspiratiebron voor het maken van deze voorstelling. Het is een verhaal geworden over liefde, over het leven, over Antwerpen en met natuurlijk tientallen liedjes van De Strangers. Bovendien vieren De Strangers dit jaar ook 65 jaar Strangers en daar past een plezante show met liedjes natuurlijk helemaal bij.

De cast, samen met De Strangers.

De cast, samen met De Strangers. © Daniël

Om deze voorstelling voor te stellen, namen de acteurs Luc Caals, Marc Fransen, Sam Verhoeven, An Vanderstighelen, Daisy Thys en Ann De Winne de legendarische boerentram op de Groenplaats in Antwerpen, waarna ze onderweg de levende legendes De Strangers lieten opstappen. Voor de derde keer op rij pakt producent Het Achterland uit met een warme, liefdevolle muzikale voorstelling, namelijk Azzek nog zou trouwen. De tryout is op donderdag 21 december, de première twee dagen later.

(PADI)

Eén ticket kost 27 euro, inclusief 2 euro reserveringskosten of VIP-tickets 37 euro, inclusief 2 euro reserveringskosten. Tickets zijn te reserveren via www.fakkeltheater.be, 070 24 60 36.

Luc Caals, één van de castleden.

Luc Caals, één van de castleden. © Daniël

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!