Avanti Brugge Goes Schlager: Het Zotte Schlagerfestival

08/08/18 om 14:03 - Bijgewerkt om 14:05

Op vrijdagavond 12 oktober organiseert de bekende Brugse basketbalvereniging Avanti Brugge een Schlagerfestival in Studio Hall in Sint-Kruis-Brugge. Er zijn optredens van Paul Bruna, Laura Lynn, Willy Sommers en De Romeo's.

Avanti Brugge Goes Schlager: Het Zotte Schlagerfestival

Het bestuur en enkele vrijwilligers, met v.l.n.r. Wim Van Besien, Guy Priem, Tessa Cappan, Bart Van Besien, Kurt Caestecker, Johannes Rappé, Kurt Persyn en Chris Beulens. © FODI

Avanti Brugge werd na een periode van 25 jaar inactiviteit opnieuw opgericht in 2015 door een groep personen. Na twee seizoenen ongeslagen aan de leiding komt het volgend seizoen uit in tweede provinciale, met de ambitie om terug kampioen te spelen. Omdat er regelmatig wordt gespeeld voor een publiek van meer dan 700 supporters hebben het bestuur en de vrijwilligers al heel wat expertise opgedaan met het organiseren van events. "Overal in Vlaanderen vind je tegenwoordig een ruim aanbod aan events rond het populaire lied. In de regio Brugge blijven de muziekliefhebbers toch wat op hun honger zitten", stelt Tessa Cappan van Avanti Brugge.

"Daarom pakken we in oktober uit met een nieuw event in Brugge : Het Zotte Schlagerfestival." De steile ambities van Avanti in het basketbal worden ook weerspiegeld in de keuzes die ze hebben gemaakt. "Met de steun van concertorganisator Neptunus-pro en Studio Hall hebben we een topaffiche samengesteld. De avond wordt geopend door Paul Bruna, gevolgd door de gevestigde namen Laura Lynn, Willy Sommers en De Romeo's. Een DJ zorgt voor sfeer voor en na de optredens."

Tijdens de avond worden er nog tal van verrassingen georganiseerd, met als uitschieter de verkiezing van de Zotste Schlager-fan die een leuke prijs kan verwachten. De opbrengsten van deze avond gaan naar de uitbouw van de jeugdwerking van Avanti Brugge. Sinds de herstart van Avanti Brugge is de uitbouw van de jeugdwerking een belangrijk onderdeel van deze vereniging. Vanaf volgend seizoen komen er zes jeugdploegen uit in competitie, waarvan twee op landelijk niveau.

(PADI)

Eén kaart kost 25 euro in voorverkoop en aan de deur 30 euro. In voorverkoop zijn kaarten te verkrijgen bij Studio Hall, De Reisduif, T'Risico, Extra Time te Sport Vlaanderen Brugge. Je kan ook tickets bestellen via events@avantibrugge.be.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!