15 Years Natalia – The Crystal Concert in Lotto Arena

© Foto PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Vorige zaterdagavond vierde Natalia voor de tweede keer haar muzikale verjaardag in de Lotto Arena. Het werd terug een feestje om U tegen te zeggen.

Vijftien jaar geleden werd Natalia tweede in de finale van de eerste Idool-reeks op vtm. Ze sleepte een platencontract in de wacht, won met haar debuutsingle Without You de TOTZ-trofee en kreeg Vlaanderen helemaal aan haar voeten met haar debuutalbum This Time, met daarop hits als I’ve Only Begun To Fight, I Want You Back…

De Kempense souldivo toonde ook in het Antwerpse Sportpaleis dat ze haar plaats naast wereldsterren verdient tijdens Natalia meets The Pointer Sisters (2006, tien x Sportpaleis), Natalia meets En Vogue feat. Shaggy (2008, zes x Sportpaleis) en Natalia meets Anastacia (2011, zes x Sportpaleis) of als gaste van Lionel Richie (2012) en The Jacksons (2013).

Vijftien jaar na haar ontdekking liet Natalia al haar grote hits de revue passeren in de Lotto Arena tijdens de tweede editie van 15 Years Natalia – The Crystal Concert. Wie erbij was, zal het beamen: het was meer dan de moeite!

https://www.youtube.com/watch?v=mW4Q555M2h4

(PADI – Foto’s PADI – Video Jens Sinnaeve)