Derde dag Graspop aan "den vuilen hoek"

Ondertussen zijn we na drie dagen Graspop de tel kwijt: hoe vaak we het beruchte 'F' woord hebben gehoord (en dan hebben we het niet over FRIEND), we zouden het niet weten. Een mens raakt geneigd om het om den duur ook overal te gebruiken... F bands, F bier, F goeiedag...

Fotospecials

Bulls On Parade sluit tweede festivaldag Graspop af

Wie zich de energie herinnert van Rage Against The Machine, weet dat die insloeg als een bom. In de originele bezetting treedt de band niet meer op. Graspop programmeerde een waardig Belgisch alternatief met de tributeband 'Bulls On Parade'uit Gent. Ze kregen terecht de titel van beste Europese tributeband.

Tweede dag Graspop: tal van West-Vlamingen trotseren de hitte

We waren erop voorbereid, het zou warm worden. De organisatoren van Graspop stuurden ter herinnering aan iedereen een sms: opgelet hittegolf, beter goed insmeren en genoeg drinken. Goeie tip, dank je wel jongens! Al bleken veel gesneuvelden op het slagveld dat laatste wel heel letterlijk te hebben genomen.

Graspop 2019 gaat de geschiedenis in als volledig uitverkocht

Graspop 2019 wordt een unieke editie, want de driedaagse is volledig uitverkocht. De kassa's voor ticketverkoop waren gesloten wegens inderdaad volledig uitverkocht. Dat was ook te verwachten met zo een sterke affiche. Vrijdag was al snel eerst uitverkocht, dit was ook de mooiste affiche van het weekend. Het mooie weer zorgde terug voor een prima sfeer bij de festivalgangers. Opvallend was toch wel dat er terug veel jongeren waren op de festivalweide. Het is duidelijk dat dit muziekgenre twee generaties blijft aanspreken.