Ronan Keating schittert voor een laatste keer met Boyzone op 'I Love The 90's'

Vijventwintig jaar na de wereldwijde doorbraak met 'Love Me For A Reason' nam Boyzone afscheid van het Belgische publiek op 'I love the 90's - The party', dat voor de twaalfde keer plaatsvond in de Hasseltse Ethias Arena. "This was really amazing", zeiden Shane Lynch, Keith Duffy, Mikey Graham en superster Ronan Keating na afloop van hun optreden.

Fotospecials

K3 heet je nog tot Paaszondag welkom in Puurs

Op Paaszondag 21 april vindt om 16.30 uur de laatste show plaats van '20 jaar K3' in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. K3 is de hele paasvakantie te gast op deze locatie om hun 20e verjaardag te vieren.

Welkom op de eerste Nacht van de Magie in Brugge

Op zaterdagavond 20 april kan je terecht op de eerste Nacht van de Magie in het Concertgebouw van Brugge. Topgoochelaars zoals Gili, Kurt Demey, Steven Paridaen, Patrick Pickart, maar ook internationale toppers al Jamie Allan en Matt Johnson zijn er dit jaar bij. Dit jaar is ook Belgisch meest beroemde hypnotiseur Patrick Pickart te gast. Recent demonstreerde Patrick zijn hynose skills met voorbijgangers aan de Brooklyn in Brugge en dit als ultieme teaser voor de Nacht van de Magie.