Live Herbeleef de laatste dag van Cactusfestival: Explosions in The Sky en Goose zorgen voor knallende afsluiter

09/07/17 om 10:23 - Bijgewerkt op 10/07/17 om 10:38

De laatste dag van het Cactusfestival is al aangebroken, maar voor de West-Vlamingen onder ons is het wel een hoogdag met maar liefst twee bands van bij ons hoog op de affiche. Rond 20 uur is het eerst de beurt aan Warhaus, een van de Balthazar-soloprojecten. Afsluiten doen we met de jongens van Goose. Sowieso een garantie op een feestje!

Herbeleef de laatste dag van Cactusfestival: Explosions in The Sky en Goose zorgen voor knallende afsluiter

© Foto TV

 • Tim Vansteelandt

  Climax

  Explosions in The Sky en vooral Goose zorgden voor een indrukwekkende climax. Herbeleef het hier.

 • Thomas Dubois

  Tot volgend jaar!

  Mede dankzij het weer, maar toch vooral vanwege de knappe shows was dit weer een onvergetelijke editie van het Cactusfestival. Lees hier onze terugblik.

 • Thomas Dubois

  Quickie heeft een voorkeur voor Goose

  Daarnet vroegen we ons nog af voor wie Vincent Van Quickenborne hier zou zijn. Wellicht een beetje voor Warhaus, maar toch vooral van Goose, aan zijn t-shirt af te leiden! Hij trok naar de merchandise stand op het moment dat de heren er aan het signeren waren.

 • Thomas Dubois

  Zwoel de avond in met Warhaus

  Warhaus zorgde voor een eerste kookpunt op deze zomerse slotdag van het Cactusfestival. Samen met vriendin Sylvie betoverden ze het hele Minnewaterpark. Hier zijn de bewijzen!

 • Tim Vansteelandt

  Brokken gemaakt

  Zijn freule had niks in de smiezen en bleef de heupen betoverend wiegen, maar Maarten Devoldere maakte zijn statief stuk. Geen nood echter: even later kwam een vriendelijke jongeman een nieuw exemplaar brengen!

  Warhaus

  Warhaus © Foto TV

 • Thomas Dubois

  Emotie troef bij Sophia

 • Thomas Dubois

  The Good Lie

  Om klokslag 20 uur is Warhaus eraan begonnen. Met als tweede lied in de setlist meteen de eerste single 'The Good Lie'.

  Warhaus

  Warhaus © Foto TV

 • Thomas Dubois

  Kortrijk represent

  Kortrijk boven vanavond in Brugge. Op de affiche hebben we Maarten Devoldere en zijn Warhaus, de mannen van Goose sluiten dan weer af. Ook gespot: Vincent Van Quickenborne, burgemeester van Kortrijk, en ook Stefanie en Benjamin van SX, hier vorig jaar nog op de affiche, zijn aanwezig. Benieuwd voor wie zij komen.

 • Tim Vansteelandt

  Sophia = melancholie

  Binnen een dikke tien minuten is Sophia aan zet. We moeten toegeven dat we de band amper kennen, al schijnt die wel een uitstekende livereputatie te genieten. Voor ons is het vooral uitkijken naar de single 'Oh my love', die ondergetekende grijsdraaide op melancholische avonden tijdens zijn studententijd in Gent.

  Sophia - Oh My Love - YouTube

 • Wouter Verheecke

  Festivalgangers ver weg van het podium

  Niet alle festivalgangers hangen constant voor het podium. Ook het lekkere eten, de randanimatie of de kans om oude bekenden tegen het lijf te lopen zijn prima redenen om een ticket te kopen, zo blijkt!

 • Tim Vansteelandt

  Local Natives bezweert de weide

  De weide voor het hoofdpodium begint aardig vol te lopen. De Californische heerschappen van Local Natives weten de kudde perfect te bezweren met hun harmonieuze samenzang en charismatische frontman, die zich zelfs even tussen de fans begaf.

  Local Natives

  Local Natives © Foto TV

 • Thomas Dubois

  Onbekend, maar dus niet onbemind

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!