VIDEO Vlogster Bo leert kandidaten Steracteur Sterartiest West-Vlaams

21/11/17 om 11:04 - Bijgewerkt om 11:03

De vlogster liep vorige week rond backstage en haalde verschillende kandidaten voor haar camera.

VIDEO Vlogster Bo leert kandidaten Steracteur Sterartiest West-Vlaams

De Kortrijkse vlogster Bo Baesen werd vorige week losgelaten achter de schermen van het één-programma Steracteur Sterartiest. Ze legde de deelnemers het vuur aan de schenen terwijl die zich lieten schminken of terwijl ze hun kapsel in de juiste plooi lieten leggen.

Koen Van Impe was Bo's eerste slachtoffer, al was er daar niet veel werk aan het kapsel. Bo vroeg alle kandidaten naar een levenswijsheid én... of ze een woordje West-Vlaams konden spreken. Koen Van Impe vertoeft graag en vaak in Oostende, maar daar krijgt hij naar eigen zeggen nog altijd kritiek op de manier waarop hij 'Paulusfeesten' uitspreekt. "Met een Oostendenaar moet je niet discussiëren", besloot Koen.

Andere kandidaten waagden zich aan onder meer aan 'kepstje', 'muggengeheugen' en 'ot rint trint trin', maar bij de ene ging dat al wat vlotter dan de andere. De Nederlandse Giovanni waagde zich zelf even aan een stukje uit 'Skwon Meiske' van Niels Destadsbader.

Oordeel vooral zelf:

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!