IN BEELD Theater Dakwerken brengt ‘Romeo & Romeo’ op de planken

Lieven Mathys
Lieven Mathys Community KW

Ben je volop bezig met een theatervoorstelling? Of heb je er binnen enkele maanden eentje gepland? Heb je een huisfotograaf, een liefhebber die jullie productie in beeld brengt voor de vereniging? Wil je die foto’s ook gratis delen met het grote publiek? Speel ze dan door naar onze redactie.

We ontvangen de reeks foto’s (minimum 20 foto’s) graag via www.wetransfer.com op het mailadres lieven.mathys@kw.be. Daar graag ook een woordje uitleg over het toneelstuk: wie, wat, waar, wanneer en waar kunnen geïnteresseerden terecht voor kaarten. Vermeld ook duidelijk wie de fotograaf is van de reeks.

Theater Dakwerken uit Tielt is volop bezig met de eigen productie ‘Romeo&Romeo’ die ze in de oude paterskerk van Huis Tabor zullen opvoeren.

Romeo en Romeo’ is een volledig eigentijdse versie van het oude ‘Romeo en Julia’- verhaal. Het is een ontroerend verhaal over liefhebben en loslaten. Een stuk waarbij het publiek het ene moment kan (schater)lachen om daarna weer heel stil toe te kijken.

Speeldata zijn op de zaterdagen 10 en 17 december om 20u30, op zondag 18 december om 15 uur en op dinsdag 27 december om 20u30. Reserveren kan op reservatie@dakwerken.be of op het nummer 051 42 82 20.

Hobbyfotograaf en lid van Theater Dakwerken Wouter Meeus speelde ons volgende fotoreportage door van de repetities.

Break a leg!

(mlt/foto’s Wouter Meeus)