Fotospecials

Middelkerke IN BEELD - Bier aan zee 2.0 valt in de smaak

Het nieuwe concept Bier aan zee 2.0 valt goed in de smaak. Met zo'n 38 lokale horecazaken, Middelkerkse verenigingen en brouwerijen vormt de zeedijk de langste toog van België. Er wordt geproefd, gedegusteerd en genoten van de verschillende biertjes op de bierterrassen.

Oostende IN BEELD Filou Oostende onderuit in tweede match van finale

Filou Oostende verloor zondagavond in eigen huis de tweede wedstrijd in de finale van de Euromillionsleague. Antwerp Giants was met 61-66 de beste.

Kortrijk IN BEELD Sinksen is één groot feest in Kortrijk

Ondanks het feit dat er niet veel zon te bespeuren was, draaide Sinksen in Kortrijk uit op één groot feest.

Oostende IN BEELD - stevige wind schrikt toeristen aan de kust niet af

Geen zomerse toestanden aan zee zaterdagnamiddag zoals een week terug bij het verlengde Hemelvaartweekend.

Outrijve IN BEELD - Willy Sommers zingt in Outrijve

Het komt niet vaak voor dat Willy Sommers te gast is in Avelgem/Outrijve.

Kortrijk IN BEELD - Yellow Tigers stunten tegen grootmacht Rusland in Kortrijkse Lange Munte

De Yellow Tigers hebben dinsdagavond voor een stuntzege van formaat gezorgd in de Nations League. Met 3-0 werd Rusland (FIVB 5) onverrichter zake huiswaarts gestuurd. De Lange Munte in Kortrijk zag dat het goed was.

IN BEELD Glimmende bolides op de ORC Rally

Afgelopen weekend schoot onze fotograaf deze kiekjes op de ORC Rally.

Lichtervelde IN BEELD - Delfine Persoon wordt beroofd van haar wereldtitel door partijdige jury

Delfine Persoon heeft zaterdag de belangrijkste kamp in haar carrière verloren. In de Madison Square Garden van New York moest de 34-jarige West-Vlaamse nipt op punten de duimen leggen voor de Ierse Katie Taylor.

Brugge IN BEELD - Heilig Bloedprocessie in Brugge lokt 40.000 bezoekers

Naar jaarlijkse traditie trok de Heilig Bloedprocessie op donderdag op Hemelvaart door de binnenstad van Brugge. Dat lokte zo'n 40.000 bezoekers naar de stad. Dat zijn er 5.000 meer dan vorig jaar. De processie, een organisatie van de edele Confrèrie van het Heilig Bloed, staat al tien jaar op de Unesco-lijst van cultureel erfgoed.

Wevelgem IN BEELD - Willy Sommers in Guldenberg in Wevelgem

Met Het Erfgoed was Willy Sommers te gast in Cultuurcentrum Guldenberg in Wevelgem.

Oostende IN BEELD - Oostende voor Anker lokt ook op zaterdag massa volk

Heel wat volk trok zaterdag naar Oostende om er te genieten van Oostende voor Anker. Bekijk hier de mooiste beelden van onze reporter ter plaatse!

IN BEELD - Bekend volk op Aladdin de Musical

Tijdens de première van Aladdin, de Musical in de Stadsschouwburg in Antwerpen waren er veel bekende Vlamingen aanwezigen, die genoten van deze première en dus heel enthousiast naar huis vertrokken. Geniet van de fotospecial!

Oostende IN BEELD - Duizenden kijklustigen voor eerste dag van Oostende voor Anker

Veel volk vrijdag op de jubileumeditie van Oostende voor Anker. De 20e editie van het maritieme evenement trok duizenden kijklustigen. Het mooie weer zorgde ervoor dat veel mensen naar de badstad afzakten.

Kuurne IN BEELD Leieslag herdacht in Kuurne: "Nooit vergeten, n'oublions jamais"

Aan de oevers van de Leie is vrijdagvoormiddag voor de 73ste keer de Slag aan de Leie herdacht. Exact 79 jaar geleden, op 23, 24 en 25 mei leverde het 12de Linie-regiment zwaar strijd om Kuurne en de omgeving te vrijwaren van de Duitsers.

Merkem IN BEELD - Gezellig namiddagshow in De Kippe in Merkem

De maandelijke VBRO Matinee in De Kippe in Merkem kon terug op veel bijval rekenen.

IN BEELD - Topeditie van Wortegemsen Feesten met veel optredens

Het weer kon beter, maar toch bleven de mensen niet thuis zitten en kwamen ze massaal af naar de nieuwe editie van de Wortegemsen Feesten op het grondgebied Wortegem.

Brugge IN BEELD - Club Brugge gaat onderuit op Standard en maakt zo geen kans meer op de titel

Club Brugge moest donderdagavond op het veld van Standard minstens even goed doen als Racing Genk om in de titelrace te blijven. Maar Club deed niet wat het moest doen. Blauw-Zwart verloor met 2-0 op Sclessin, terwijl Racing Genk een punt pakte op het veld van Anderlecht. Genoeg voor de Limburgers voor hun vierde titel. Club zal dit seizoen vrede moeten nemen met een tweede plaats.

Oostende IN BEELD - KVO laat zege in slotminuten nog uit handen glippen

KV Oostende leek op weg naar een overwinning in zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen, maar dat was buiten Alexis De Sart gerekend. In de 91ste minuut maakte de middenvelder van Sint-Truiden gelijk.

Waregem IN BEELD - Zulte Waregem smeert Waasland-Beveren een forfaitnederlaag aan

Vooral Hamdi Harbaoui was weer trefzeker. Met twee doelpunten neemt hij een mooie voorsprong in de topschuttersstand. Voor Essevee was deze zege dan weer broodnodig na twee pijnlijke nederlagen op rij.

Kortrijk IN BEELD - Union opnieuw te sterk voor KV Kortrijk

Net als in de heenmatch moesten De Kerels hun meerdere erkennen in Union. Voor KVK een tweede nederlaag in Play-off 2, maar Kortrijk is wel al zeker van de finale in Play-off 2.

Brugge IN BEELD - Cercle Brugge niet opgewassen tegen Moeskroen

Op speeldag acht in Play-off 2 ontving Cercle Brugge Moeskroen. Voor Cercle werd het een thuiswedstrijd om snel te vergeten. Moeskroen won gemakkelijk met 0-3 en geeft zo de laatste plaats in groep B door aan groen-zwart.