Vrijdag KW-dag

Robbe uit Torhout wint Expeditie Robinson

Robbe uit Torhout wint Expeditie Robinson

Torhout Bert Vanden Berghe - Na drie maanden weten we het eindelijk: Robbe De Backer (30) uit Torhout is de oververdiende winnaar van het Vier-programma Expeditie Robinson en wint 25.000 euro. De avontuurlijke antiquair en cafébaas streed tot het bittere einde en won overtuigend van Nele Velghe uit Vlissegem, van wie de vechtlust en het doorzettingsvermogen evenzeer indruk maakten. Allebei getuigen ze over een waanzinnig avontuur dat hun leven voorgoed veranderd heeft. "Dit bewijst hoe sterk een mens wel kan zijn."

  •  

Dossier Rode PostbussenLees meer

Olivier Neese - Bpost haalt de komende weken 221 rode postbussen weg uit West-Vlaanderen. Welke bussen er verdwijnen, wil Bpost niet meedelen maar Krant van West-Vlaanderen kon de lijst volledig reconstrueren. Daarbij blijkt dat vooral Zuid-West-Vlaanderen in de klappen deelt. Zeven burgemeesters zullen protest aantekenen. "Ze kijken enkel naar het aantal brieven per bus, niet naar de lokale situatie."

  •  

KW WeekendMeer KW Weekend

Sander Loones 27 dagen minister, nu werkloos

Sander Loones 27 dagen minister, nu werkloos

Hannes Hosten - 27 dagen. Langer heeft het ministerschap van Sander Loones niet geduurd. N-VA zit niet meer in de federale regering en dus is ...

Sport uit West-VlaanderenMeer sportnieuws

Xander VlogtMeer vlogs

Videoreeks De KortrijkzaanVolg de reeks


IEDEREEN WEST-VLAMINGMeer van dat!

De wereld ziet er lichtjes anders uit door een West-Vlaamse bril... #iedereenwestvlaming

  •  

Recentste nieuwsoverzicht