West-Vlaanderen heeft meeste lang openstaande vacatures

Bijna vier op de tien West-Vlaamse kmo's (37 procent) wil tussen april en juni nieuwe mensen in dienst nemen. Daarmee doet West-Vlaanderen het beter dan het Vlaamse gemiddelde (34,4 pct). Opmerkelijk is wel dat West-Vlaanderen het grootste aantal lang openstaande vacatures kent. Dat blijkt uit de barometer van SD Worx over de tewerkstellingsvooruitzichten van Belgische kmo's bij 1.047 bedrijven.

Beernem Bloemendalezwembad in Beernem blijft voor onbepaalde tijd dicht

Het begint een wekelijks terugkerend item te worden, ook deze week opnieuw slecht nieuws over het Bloemendalezwembad. Net voor de paasvakantie werd beslist om het bad twee weken te sluiten door problemen met de douches. De sluiting blijft nu duren door extra technische problemen. Wanneer het zwembad opnieuw opent is nog niet duidelijk.

Onze belofte aan de lezer

Alle nieuws uit jouw gemeente

Xander vlogt

Oostende Heeft vlogger Xander zijn roeping gevonden?

Xander Cottens

Xander bracht deze week de rappende pastoor een bezoekje. Nog sterker, sinds deze week heeft Xander zijn eigen stagiair! En hij bracht een bezoek aan het kunstproject The Crystal Ship in Oostende, waar hij Helen ontmoette uit Londen. Zij maakte stiekem een schilderij op de Vistrap in Oostende. Dat en nog veel meer in vlog drieëntwintig.

#iedereenWest-Vlaming

Meer

Fotospecials

Meer

Gocar.be